ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Εξοργισμένοι οι Ξανθιώτες με το σταμάτημα των έργων για το Φυσικό Αέριο!!! Έχουν προβεί σε εγκαταστάσεις αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν…

Εξοργισμένοι είναι εκατοντάδες οι Ξανθιώτες με την ΔΕΔΑ και με τα σταμάτημα των έργων για την κατασκευή των κεντρικών αγωγών και των παροχών για το Φυσικό Αέριο στην πόλη μας!!! Η ΔΕΔΑ, δια του εργολάβου της, σταμάτησε τα έργα στην πόλη της Ξάνθης αρχές Σεπτεμβρίου 2023 με αποτέλεσμα, εδώ και 9 μήνες ούτε νέο δίκτυο να κατασκευάζεται στην πόλη, ούτε νέες οικοδομές να μπορούν να συνδεθούν, έστω στο ήδη υπάρχον δίκτυο!!!!

Οι εγκλωβισμένοι

Όσοι έχουν προβεί ήδη σε εγκαταστάσεις λεβήτων και έχουν κάνει και τις διαδικασίες σύνδεσης δεν μπορούν να ολοκληρώσουν και να αποκτήσουν Φυσικό Αέριο στο διαμέρισμά τους παραμένουν εγκλωβισμένοι στην επιλογή τους και χωρίς θέρμανση, ενώ οι νέοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν ούτε αίτηση να υποβάλουν αφού δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης δικτύου!!!!

Τα ρίχνουν στον Μητσοτάκη

Μάλιστα στα γραφεία των Μηχανικών της Ξάνθης οι οποίοι ασχολούνται με εγκαταστάσεις Φυσικό Αερίου έχουμε καθημερινά παράπονα και οι περισσότεροι συμπολίτες μας που δεν ξέρουν λεπτομέρειες, χρεώνουν την αργοπορία υλοποίηση του έργου στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς βλέπουμε φως στο τούνελ μιας και από την Αθήνα και τα κεντρικά της ΔΕΔΑ φαίνεται ότι υπάρχει αδιαφορία για την περιοχή της Ξάνθης και την υλοποίηση του δικτύου Φυσικού Αερίου.

Ακολουθεί Διαφήμιση

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου! ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών για την σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.

1. Αίτηση σύνδεσης

2. Μελέτη εσωτερικής Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου

3. Κατασκευή της κεντρικής παροχής Φυσικού Αερίου από τον μετρητή μέχρι το διαμέρισμά σας

4. Πώληση και εγκατάσταση λέβητα ΦΑ με παράλληλη σύνδεση με τα καλοριφέρ σας και ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης

5. Επιλογή προγράμματος Φυσικού Αερίου

Για να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε μας στο τηλ. 2541076950 – 2541600699 ή 6947267737 ή στείλτε εδώ PM με τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο  Ξάνθης

 Σταύρος Καρυπίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ,

Επίσημος Συνεργάτης για την  Ξάνθη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Γραφείο Ελπίδος 9 (έναντι Public) – Εργοτάξιο 1o χλμ  Ξάνθης – Καβάλας

Τηλ. 2541076950 – 2541600699 – 6947267737.

Σχετικά Άρθρα