Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

22 σχολεία -1430 μαθητές και καθηγητές-160 εθελοντές στο 9ο φεστιβάλ Ξάνθη «Πόλις Ονείρων Μουσικών σχολείων 2024»

Όλα έτοιμα για το 9ο φεστιβάλ Ξάνθη «Πόλις Ονείρων Μουσικών σχολείων 2024»

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του 9ου  φεστιβάλ Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών σχολείων 2024 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης Οικία του Μάνου Χατζιδάκη για το θέμα μίλησε ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης κ. Χρήστος Βαρδικεδόγλου . Να σημειώσουμε πως τοποθετήσεις έκαναν τόσο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης  κ. Μιχάλης Τσέπελης όσο και ο  κ. Χαράλαμος Νασσόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και του δικτύου εθελοντών.

 Από 22 μέχρι 27 Απριλίου 2024 η Ξάνθη η γενέτειρα του Μανού Χατζιδάκι θα ζει σε μουσικούς ρυθμούς ! 22 σχολεία,1430 μαθητές και καθηγητές από διάφορα μουσικά σχολεία της Ελλάδας, 160 εθελοντές, 3 μουσικές σκηνές, 7 εργαστήρια, 33 συναυλίες και μια μουσικοχορευτική παράσταση. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχει και το Μουσικό σχολείο από το Καμπούκλ Μουσκέλ το οποίο συνεργάζεται με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη.

 Στο τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Ξάνθης προς τους χορηγούς  του θεσμού, τιμώντας έτσι  την πολύτιμη προσφορά τους και στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιο Μωραίτη για τη στήριξη του Επιμελητηρίου στον θεσμό.

Σχετικά Άρθρα