ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ο Yποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Παναγόπουλος επισκέφτηκε την Θράκη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Παναγόπουλος που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνή Λογικής» στις επερχόμενες του Ιουνίου επισκέφτηκε την περιοχή της Θράκης το προηγούμενο τριήμερο όπου είχε επαφές και συναντήσεις με ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος .

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Παναγόπουλος είναι ένας από τους νεαρότερους υποψήφιους με λαμπρό μέλλον και οι θρακιώτες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο κ. Παναγόπουλος θα συνεχίσει την περιοδεία και σε άλλα μέρη ανά την Ελλάδα.

Βιογραφικό

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Επιχειρηματίας – Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Παναγόπουλος Ανδρέας. Είμαι επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας. Η πανίσχυρη ιδιότητα του πατέρα όμως, ήταν αυτή που με ευαισθητοποίησε και με αφύπνισε, ώστε να ασχοληθώ με τις καταστροφικές συνέπειες της woke ατζέντας στα παιδιά μας μέσω δυστυχώς και της εκπαίδευσης στα σχολεία.

Όπως όλοι εσείς, έτσι και γω δεν θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε μια δυστοπική κοινωνία γεμάτη εγκληματικότητα, χωρις αντρικά και γυναικεία πρότυπα, μακριά από τις αξίες που μας κληρονόμησαν οι γονείς μας.

Παρά το σφοδρό πόλεμο 2,5 ετών, τις προσπάθειες φίμωσης και των επιθέσεων, στέκομαι δυνατότερος από ποτέ, με σύμπνοιο σύμμαχο τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ζητώντας από σας ψήφο εμπιστοσύνης στις 9 Ιουνίου.

Για τα παιδιά μας, τις αξίες μας και πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας!

Σχετικά Άρθρα