ΚαβάλαΤελευταία Νέα

Υπογραφή Σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΚΥ Σταυρούπολης

Ήρθε η Δικαίωση. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρέστη στην υπογραφή συμβάσεων για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων 3 Νοσοκομείων και 26 Κέντρων Υγείας της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Ειδικότερα, οι συμβάσεις που υπεγράφησαν αφορούν τα νοσοκομεία ΓΝΘ Παπανικολάου, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και ΓΝ Χαλκιδικής, συνολικής αξίας 27.856.085,01€ και τα Κέντρα Υγείας Ορεστιάδας, Δικαίων, Σουφλίου, Σαπών, Ιάσμου, Αβδήρων, Εχίνου, Σταυρούπολης, Παρανεστίου, Νευροκοπίου, Προσοτσάνης, Μαυροθάλασσας, Σερρών, Στρυμονικού, Ηρακλείας, Σιδηροκάστρου, Ροδόπολης, Νέας Μηχανιώνας,Ζαγκλιβερίου,Μαδύτου, Σοχού, Θέρμης, Πρίνου, Χρυσούπολης, Αγ. Νικολάου, Κασσάνδρειας, συνολικής αξίας 38.883.891,93 €. Χ

Χαίρομαι γιατί δικαιώθηκα πανηγυρικά σήμερα εγώ και ο Βουλευτής της ΠΕ Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης. Δικαιωθήκαμε και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι η προσπάθεια μας και ο αγώνας μας έπιασε τόπο για τους Κατοίκους της Ορεινής Περιοχής. Δικαιωθήκαμε γιατί τρέξαμε και πιέσαμε να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης που υπάγεται ο Κεχρόκαμπος Καβάλας.

Αυτό τον αγώνα τον δώσαμε μόνοι μας όταν άλλοι όταν τους λέγαμε βοηθήστε κορόιδευαν και απαξίωναν τους ανθρώπους της Ορεινής Περιοχής όμως ψήφους ήξεραν να θέλουν. Για την υγεία έκανα και κάνω τα πάντα γιατί η υγεία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα έχει ανάγκες ανθρώπων και αυτό το σέβομαι κάθε ώρα και κάθε στιγμή κάτι που το έδειξα με πράξεις. Σας ευχαριστώ.

( Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης )

Σχετικά Άρθρα