Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»: Αιμοδοσία στην Θαλασσιά – Απολογισμός


…και ο αιμοδοτικός Απρίλιος ξεκίνησε μια χαρά και όχι σαν ψέμα…!

Άψογη φιλοξενία από τους παίκτες και τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση Θαλασσιάς» με την υποστήριξη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσα της Θράκης».

Μία αιμοδοσία όπου κυριάρχησαν αιμοδοτικά οι νέοι και νέες των δύο ομάδων.

Καλώς ορίσατε παιδιά στη μεγάλη οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών της «Αγάπης». Σας ευχόμαστε ατομικές και συλλογικές διακρίσεις και επιτυχίες. Επίσης να μπορείτε και να συνεχίσετε να προσφέρετε και εθελοντικά για πολλά πολλά χρόνια.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους τριάντα δύο (32) εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και καταφέρανε να αιμοδοτήσουνε οι τριάντα ένας (31).

Επίσης τους τέσσερις (4) εθελοντές αιμοδότες που έγιναν και δωρητές μυελού των οστών δίνοντας δείγμα σάλιου και συμπληρώνοντας τα σχετικά έγγραφα. Αχρείαστοι να είστε παιδιά αλλά αν χρειαστεί ποτέ η συνδρομή σας τότε πραγματικά θα σώσετε ανθρώπινες ζωές.

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και το προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως για την υποστήριξή τους. Είναι πολύ σημαντικό που μετακινούνται κάθε φορά πάνω από εκατόν είκοσι χιλιόμετρα, προκειμένου να μας βοηθήσουνε να στήσουμε νέες εθελοντικές ομάδες και που εξυπηρετούν τα ωράρια που βολεύουν και επιθυμούν οι εθελοντές μας.

Ευχαριστούνε τον Δήμο Τοπείρου για τη διάθεση της αίθουσας του ΚΑΠΗ του δημοτικού διαμερίσματος Θαλασσιάς που στέγασε τη δράση μας.

Ευχαριστούμε και σένα Παναγιώτη Πανίδη που πίστευες στο εγχείρημα και «έφτιαξες » μια εθελοντική ομάδα από το μηδέν.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας «πρώτα ο Θεός» τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα