ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Θαλασσιά

Η δέκατη έβδομη αιμοδοσία τους έτους 2024 είναι και πάλι απογευματινή, μεταφερόμαστε στα διοικητικά όρια του Δήμου Τοπείρου και δεν αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο!

Με τη συνδρομή και συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση Θαλασσιάς» και της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσα της Θράκης».

Σας καλούμε λοιπόν στην δέκατη έβδομη εθελοντική αιμοδοσία του έτους και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως την Δευτέρα 1 Απριλίου Μαρτίου 2024 από τις 17:00μμ έως τις 21:00μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του δημοτικού διαμερίσματος Θαλασσιάς του Δήμου Τοπείρου.

Μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της “ΑΓΑΠΗΣ” παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος ), συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την φετινή μας πορεία.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα κι την Εθνική Δεξαμενή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα