ΑτζένταΤελευταία Νέα

Η έμπειρη εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκεται στην Ξάνθη, να σας ενημερώσει για τα προγράμματα σπουδών

Την Πέμπτη και το Σάββατο 4 και 6  Απριλίου 2024, διά ζώσης συναντήσεις με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Ξάνθη.

Η έμπειρηεκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα 100+ προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, για τα κριτήρια εισδοχής κάθε προγράμματος καθώς και για τον τρόπο που μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας..

Όλα τα ραντεβού είναι εξατομικευμένα και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διευθέτηση της συνάντησης μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Πέμπτη και Σάββατο 4 και 6 Απριλίου 2024, ώρες 14:30 – 21:00 στην Ξάνθη.

Στοιχεία επικοινωνίας για διευθέτηση συνάντησης:

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με μια ματιά

Με έδρα του τη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Κύπρου – μέλος της ΕΕ – το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Αφοσιωμένο στη διδασκαλία, την έρευνα και την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την κοινωνική συμμετοχή και τη συμβολή στον πολιτισμό, στοχεύει πάντα στην αριστεία.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερα από 100 συμβατικά (δια ζώσης) και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, φιλοξενώντας περισσότερους από 12.500 φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες.

Η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο, καθώς και ο διεθνής προσανατολισμός του, αντανακλώνται στις επιτυχίες του στις κύριες παγκόσμιες κατατάξεις πανεπιστημίων. Ενδεικτικά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρίσκεται στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως, σύμφωνα με το Times Higher Εducation (THE) World University Rankings 2024.ερισσότερους από 12.500 φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες.

Σχετικά Άρθρα