Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Επίσκεψη της Δώρας Αυγέρη στην Ξάνθη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ

Διήμερη επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποίησε η υποψήφια για ευρωβουλεύτρια και σύμβουλος κοινωνικής διασύνδεσης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαρτίου.
Κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με τοπικούς φορείς όπως τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό, την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Πολυξένη Μπρίκα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιχάλη Τσέπελη, την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σ. Μωραΐτη, τον Πρόεδρο τουΕμπορικού Συλλόγου Νίκο Γρηγοριάδη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου“Ενότητα” Κώστα Δαλάτση καθώς και αιρετούς των Δημοτικών κοινοτήτων Κομνηνών και Δαφνώνα, ακούγοντας τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες, τις ιδέες και τους σχεδιασμούς για τα ζητήματα της περιοχής μας.
Το Σάββατο, επισκέφθηκε την αγορά της πόλης αλλά και το Παζάρι, όπουσυνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης. Συζητήθηκαν τα μεγάλαπροβλήματα που πλήττουν την αγορά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τουςελεύθερους επαγγελματίες λόγω της υπερφορολόγησης, της μεγάλης ακρίβειας, της
μετανάστευσης και της πληθυσμιακής αποψίλωσης της περιοχής μας.

Παραχώρησε, επίσης, συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης όπου αναφέρθηκε στο κορυφαίο επίδικο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι η αντιμετώπιση του κρισιμότατου δημογραφικού προβλήματος, ο επανασχεδιασμός της ΚΑΠ ώστε νααποφευχθεί ο μαρασμός της υπαίθρου καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη τηςΠεριφέρειας, στόχος που υπηρετήθηκε και από τα περιφερειακά συνέδρια κατά τηνπερίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση εκ νέου περιφερειακών συνεδρίων στο προσεχές διάστημα.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επικείμενες ευρωεκλογές τονίζοντας την κρισιμότητά τους στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και στην καταλυτική τους συμβολή, ως προς τηνάσκηση ευρωπαϊκής πολιτικής.
Κατά τις επαφές και τις εξορμήσεις της συνοδευόταν από τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑΞάνθης, Τάσο Καραδέδο, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Τζαμπάζη Μαρία καιΓιώργο Χατζηθεοδώρου, την αναπληρώτρια συντονίστρια Μακρή Νατάσα και ταμέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης, Ναβροζίδη Παναγιώτη,
Καπηλίδη Βασίλη, Παπαμιχαήλ Βασίλη και Παγουλάτου Κατερίνα.
Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα