ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Χαμένο το Καρναβάλι του 24… (Πρόχειρα στημένα όλα!!!)

Παρά του ότι η Ξάνθη είναι κάθε χρόνο κατά την περίοδο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών ένας ελκυστικός προορισμός, μετά το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς – Καθαράς Δευτέρας όπου η περιοχή έπρεπε να «βουλιάξει» από επισκέπτες, αυτό δεν έγινε. Και φάνηκε την Παρασκευή πριν το Καρναβαάλι αλλά και την Καθαρά Δευτέρα.

Η Ξάνθη παλιότερα αποτελούσε έναν παραδοσιακά δημοφιλή προορισμό για ανοιξιάτικες αποδράσεις, ειδικά την τελευταία εβδομάδα του Καρναβαλιού. Φέτος οι πληρότητες στα καταλύματα κινήθηκαν σε ιστορικά χαμηλά, μιας και δεν υπήρξε από μέρος του Δήμου Ξάνθης η ανάλογη προβολή.

Ουσιαστικά κάναμε ένα Καρναβάλι μεταξύ μας!!! Τοπική Βασίλισσα, τοπικά σχήματα χωρίς τρανταχτά ονόματα, κακή μουσική, ακριβές στολές, πρόχειρη οργάνωση παντού… ακόμα σήμερα μια βδομάδα μετά δεν έχουν μετακινηθεί τα στάντ των ηχείων!!! Όλα στο πόδι…

Οι επαγγελματίες της Ξάνθης που περίμεναν αυτές τις μέρες για να πάρουν μια ανάσα, ιδιαιτέρα οι επαγγελματίες του τουρισμού που περνάνε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες, ΔΕΝ χαμογέλασαν.

Θα μου πεις νέος Δήμαρχος ο Στράτος δεν έχει ευθύνη… οι αντιδήμαρχοί του έχουν. Ο Μιχάλης Τσέπελης είναι χρόνια στον θεσμό και θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος καλύτερα. Φέτος ο θεσμός μίκρυνε… βάλτε βάσεις τουλάχιστον για την επόμενη χρόνια…

Φέτος απολαύσαμε και τον πλήρη αποκλεισμό της XanthiNews.gr (και άλλων μεγάλλων ΜΜΕ) από την κεντρική εξέδρα των εκδηλώσεων. Νέα ήθη από τους διοργανωτές με εντολές Μ. Τσέπελη όπως μου είπαν… Νομίζουν ότι «βλάπτοντας» τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης κάτι θα κερδίσουν!!! Δεν βλέπουν ότι δεν τους πρόβαλε κανένα από τα μεγάλα κανάλια, ακριβώς γιατί κάνανε αποκλεισμούς στα τοπικά ΜΜΕ… (Οι Αθηναίοι ΕΜΑΣ διαβάζουν αν δεν το έχετε καταλάβει!!!!).

Σχετικά Άρθρα