Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου ΣΤΗΡΙΖΩ για την Παγκόσμια Ημέρα Μονογονεϊκής Οικογένειας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ, για να τιμήσει την “Παγκόσμια Ημέρα Μονογονεϊκής Οικογένειας” στη κεντρική αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο δικηγόρος κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, η δημοσιογράφος κ. Δώρα Τσαμπάζη (σύζυγος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη) και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Χατζηβασιλείου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Μούκανος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης κα Σοφία Ψωμά, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Ταρενίδης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Μαρία Τζαμπάζη, μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και η Αντιπρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Χαρίκλεια Γιαννακίδου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ, ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και για την ενεργή συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Σχετικά Άρθρα