ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Καταγγελία: Δροσερίτες έχουν ρημάξει την επιχείρηση του κ. Αθανασιάδη (επανειλημμένες κλοπές στο κτίριο)

Ξάνθη, 13/3/2024

Οι τετριμμένες εκφράσεις «κόμπος στοχτένι» – το «μαχαίρι στο κόκκαλο»- «κραυγή αγωνίας» δεν είναι πλέον αρκετές για εμάς. Η περιοχή του Δροσερού αποτελεί την έδρατων κακοποιών στοιχείων που ρημάζουν την πόλη και συστήνει μία ευθεία απειλή για την Ξάνθη, τους Ξανθιώτες και το μέλλον μας.

Για πολλοστή φορά, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (12/3/24) μπήκαν παρανόμως στο χώρο της εταιρίας μας και αφού έσπασαν και τρύπησαν μεταλλικό τοίχο, κατάφεραν να μπουν στο φανοβαφείο μας κλέβοντας υλικά και μηχανήματα.

Το τελευταίο τρίμηνο έχουμε κουραστεί να μετράμε απώλειες σε υλικά – μηχανήματα και ζημιές, αφού μετά τη διπλή κλοπή στις υποδομές του ΟΤΕ που μας άφησε χωρίς τηλέφωνο και δίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνέχισαν με καθημερινό πλιάτσικο όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις της περιοχής.

Σχεδόν καθημερινά οχλούμε τις αρχές του τόπου, την αστυνομία και όλους αυτούς που από θέσεις ευθύνης θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, αλλά προς ώρας τίποτα.

Νιώθουμε αβοήθητοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι – μέσα στη δουλειά μας που χτίσαμε και δουλεύουμε εδώ και 51 χρόνια παρέχοντας τις καλές μας υπηρεσίες σε όλους τους Ξανθιώτες, που μας αγάπησαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Δε φοβόμαστε – δεν θα κάνουμε πίσω και αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση και λύση οδηγούμαστε αναγκαστικά σε λύσεις αυτοδικίας αφού πλέον λειτουργούμε ξεκάθαρα με το ένστικτο της επιβίωσης.

Ας ελπίσουμε ότι ο νόμος θα είναι αντίστοιχα επιεικής και σε εμάς.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

1οΧΛΜΞάνθης- Κομοτηνής

Σχετικά Άρθρα