ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Οι καλύτερες κατηγορίες αθλητικών στοιχημάτων στην Ελλάδα

Το στοίχημα στα αθλητικά γεγονότα είναι μεταξύ των πιο αγαπημένων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από πονταρίσματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως είναι το ράγκμπι και το τένις, οι Έλληνες αγαπούν το να ασχολούνται με το στοίχημα. Αυτό βεβαίως είναι πολύ λογικό, από τη στιγμή που στη χώρα μας το φίλαθλο κοινό είναι πολύ ενεργό και πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων. Ως αποτέλεσμα, το να παίζει κάποιος στοίχημα στα παιχνίδια που παρακολουθεί είναι πολύ λογικό.

Μέσα λοιπόν από το παρακάτω άρθρο, θα αναλύσουμε τα καλύτερα αθλητικά στοιχήματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών ποντάρουν στο ποδόσφαιρο, θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα για τις καλύτερες κατηγορίες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. 

Over/Under

Ο συνολικός αριθμός των γκολ που πρόκειται να επιτευχθεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές και ταυτόχρονα κερδοφόρες κατηγορίες στοιχήματος. Συνήθως, οι αποδόσεις σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ ικανοποιητικές για τον παίκτη, αλλά προφανώς οι αποδόσεις διαφέρουν ανάλογα με τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Για να βρει κάποιος παίκτης το ποια πλατφόρμα πρέπει να επιλέξει, μπορεί να διαβάσει αξιολογήσεις για αυτές, όπως είναι η casinoin.edu.gr, για παράδειγμα.

Στη συνέχεια, ο παίκτης πρέπει να κάνει την έρευνά του ώστε να μπορέσει να καταλάβει το προφίλ των δύο ομάδων και να αποφασίσει στο τι θα ποντάρει. Μερικά από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξει κάποιος που θέλει να παίξει over/under, είναι η προϊστορία των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και στα άλλα πρόσφατα παιχνίδια τους. Στη συνέχεια, μπορεί να δει το πόσα γκολ δέχεται η κάθε ομάδα, ώστε να καταλάβει εάν οι ομάδες παίζουν αμυντικά ή όχι. Προφανώς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το πόσα γκολ θα μπουν σε ένα παιχνίδι, αλλά οι παραπάνω είναι οι πιο σημαντικοί.

Αριθμός των κόρνερ στον αγώνα

Ο συνολικός αριθμός των κόρνερ, είναι μία ακόμα κατηγορία που ιντριγκάρει τους παίκτες στο στοίχημα. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κοιτάζει κάποιος εάν θέλει να εντοπίσει το εάν θα γίνουν πολλά κόρνερ σε έναν αγώνα, είναι η δυναμικότητα των δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, εάν η μία ομάδα είναι πολύ καλύτερη από την άλλη, είναι αναμενόμενο να πιέζει αρκετά, ώστε να πετύχει γκολ. Έτσι θα υπάρχει μεγάλος αριθμός κόρνερ. Επίσης η προϊστορία παίζει και αυτή το ρόλο της, όσον αφορά τον υπολογισμό των κόρνερ. Για να μπορέσει κάποιος να εντοπίσει τις πλατφόρμες που δίνουν τις καλύτερες αποδόσεις, μπορεί να συμβουλευτεί μία ιστοσελίδα αξιολογήσεων, όπως είναι το live-stoixima.gr, αφού σε τέτοιες ιστοσελίδες θα εντοπίσει την κατάλληλη στοιχηματική για τα σημεία που θέλει να παίξει.

Νίκη ή ισοπαλία

Μία ακόμα κατηγορία που ίσως είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία στο αθλητικό στοίχημα, είναι το ποντάρισμα στο ποιος θα είναι τελικά ο νικητής του αγώνα. Για να μπορέσουν να το προβλέψουν αυτό οι παίκτες, θα πρέπει αρχικά να δούνε τη δυναμική της κάθε μία ομάδας, σε συνάρτηση πάντα με τις αποδόσεις. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλό οι παίκτες να θυμούνται ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, ακόμα και εάν μία ομάδα είναι πολύ καλύτερη από μία άλλη.

Συμπέρασμα

Το στοίχημα στα αθλητικά γεγονότα είναι μία από τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες διασκεδάζουν με το να μελετούν τη στατιστική και να προβλέπουν σωστά τα αποτελέσματα.  Μέσα από το παραπάνω άρθρο, αναλύσαμε 3 από τις καλύτερες κατηγορίες που συναντάμε στο στοίχημα και η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις αφορούν το ποδόσφαιρο. Ενδεικτικά, συναντάμε τα στοιχήματα σε Over/Under που αφορούν τον αριθμό των γκολ ή τον αριθμό των κόρνερ σε ένα παιχνίδι. Τέλος, δεν μπορούμε να αφήσουμε από έξω και το στοίχημα στο ποια ομάδα αναμένεται να κερδίσει, αφού αυτή είναι ίσως η πιο αγαπημένη κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα