ΕπιχειρήσειςΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Στην ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ της τριετίας η τιμή του φυσικού αερίου!!! Αλλά στην Ξάνθη τα έργα είναι σταματημένα!!!

Η χονδρική τιμή TTF του φυσικού αερίου υποχώρησε εκ νέου την Παρασκευή στα 22,53 ευρώ/MWh, τιμή που είχαμε να δούμε από τον Μάιο του 2021!!!! δηλαδή πριν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και το ξέσπασμα της ενεργειακής κρίσης, που λειτούργησε ως θρυαλλίδα για το ευρωπαϊκό ενεργειακό σύστημα γενικότερα αλλά και για την Ελλάδα.

Πίσω από την υποχώρηση των τιμών του αερίου βρίσκονται μια σειρά από παράγοντες όπως οι άφθονες εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG, ο ήπιος χειμώνας και οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και η μείωση της ζήτησης λόγω των υψηλών τιμών του αερίου τα τελευταία χρόνια.

Έτσι τα επίπεδα του φυσικού αερίου στους αποθηκευτικούς χώρους της Ευρώπης παραμένουν σε ιστορικά υψηλά επίπεδα για φέτος, γεγονός που πιέζει προς τα κάτω τις τιμές. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τα αποθέματα του φυσικού αερίου στις αποθήκες της ΕΕ βρίσκονται στο 64,7% της συνολικής αποθηκευτικής ικανότητας.

Την ίδια ώρα στην Ξάνθη ενώ υπάρχει από τους πελάτες τεράστιο ενδιαφέρον για συνδέσεις Φυσικού Αερίου, τα έργα ανάπτυξης του δικτύου έχουν σταματήσει με άγνωστο το αν και πότε θα επανεκκινήσουν!!! Η ΔΕΔΑ θα πρέπει να δει ΑΜΕΣΑ το θέμα των έργων και να αρχίσει να ικανοποιεί (έστω και σταδιακά) τις αιτήσεις των πολιτών μιας και η πίεση στα τεχνικά γραφεία που ασχολούνται με τις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου είναι μεγάλη, χωρίς όμως να μπορεί να δοθεί λύση.

Είναι κρίμα να έχουμε «τσάμπα» ενέργεια από το Φυσικό Αέριο και να μην μπορούμε να κάνουμε νέες εγκαταστάσεις λεβήτων στα σπίτια της Ξάνθης…

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου! ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών για την σύνδεση με το Φυσικό Αέριο.

1. Αίτηση σύνδεσης

2. Μελέτη εσωτερικής Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου

3. Κατασκευή της κεντρικής παροχής Φυσικού Αερίου από τον μετρητή μέχρι το διαμέρισμά σας

4. Πώληση και εγκατάσταση λέβητα ΦΑ με παράλληλη σύνδεση με τα καλοριφέρ σας και ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης

5. Επιλογή προγράμματος Φυσικού Αερίου

Για να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε μας στο τηλ. 2541076950 – 2541600699 ή 6947267737 ή στείλτε εδώ PM με τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.

Περισσότερες πληροφορίες Φυσικό Αέριο Ξάνθης

Σταύρος Καρυπίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ,

Επίσημος Συνεργάτης για την Ξάνθη Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Γραφείο Ελπίδος 9 (έναντι Public) – Εργοτάξιο 1o χλμ Ξάνθης – Καβάλας

Τηλ. 2541076950 – 2541600699 – 6947267737.

Σχετικά Άρθρα