Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Φτωχό το φετινό πρόγραμμα του Καρναβαλιού της Ξάνθης… (“Μικραίνει” ο θεσμός…)

Η αλήθεια είναι ότι η νέα δημοτική αρχή είχε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμάσει το φετινό Καρναβάλι Ξάνθης 2024. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που είναι κάτω του αναμενόμενου!!! Και αυτή είναι μια συζήτηση που γίνεται τελευταία σε όλα τα στέκια της πόλης.

Η αδιάφορη αφίσα των εκδηλώσεων και η λάθος επιλογή της «τοπικής Βασίλισσας», συνέβαλε τα μέγιστα στην συρρίκνωση της απήχησης του Καρναβαλιού της Ξάνθης προς το κέντρο, αφού σε συνδυασμό με την έλλειψη “μεγάλων ονομάτων” που θα έπρεπε να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις μας, αυτοπεριοριζόμαστε σαν πόλη και μικραίνουμε τον μεγάλο αυτό θεσμό.

Εκτιμώ ότι η μεγάλη αυτή συρρίκνωση του κορυφαίου θεσμού, θα έχει πολυεπίπεδες επιπτώσεις σε όλους τους κλάδους της πόλης, που δεν θα περιοριστούν μόνο στην περίοδο του Καρναβαλιού.

Το λάθος έγινε, οι πολίτες έχουν υπομονή, πρέπει όμως η νέα δημοτική αρχή να το αντιληφθεί, να μπορέσει να ανασκουμπωθεί και να βρει σύντομα τον δρόμο της προς τα «μεγάλα»…

Σχετικά Άρθρα