ΡοδόπηΤελευταία Νέα

Η Μητρόπολη Μαρωνείας παρέθεσε γεύμα σε εργαζομένους του Δήμου Κομοτηνής

Δεξιώθηκαν εργαζόμενοι Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας, παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα και του δημάρχου Γιάννη Γκαράνη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, για την προσφορά τους σε έναν εύρυθμο Δήμο, παραθέτοντας γεύμα στο εστιατόριο «Αλλοτινό» το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

Εργαζόμενοι σε πολλά πόστα, μαζί με τη διοίκηση των υπηρεσιών, τον δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ισμαήλ Λεβέντ, έγιναν αποδέκτες του γεύματος αγάπης. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που κάθε χρόνο προσκαλεί τους εργαζομένους αλλά και τη διοίκηση στο τραπέζι και σημείωσε: «οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα και την Τεχνική Υπηρεσία βάζουν πλάτη (για τη λειτουργία του Δήμου), είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτα και βοηθούν τις υπηρεσίες, τους δημότες αλλά και τη Μητρόπολη όπου χρειαστεί».

Μητροπολίτης: «Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»
Κάθε χρόνο η Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής παραθέτει γεύμα «στους ανθρώπους του κόπου και του μόχθου, που βρίσκονται ανάμεσά μας για να δίνουν την εικόνα μίας ευπρεπούς πόλης» είπε ο Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, μεταφέροντας την ευχή του για υγεία σε όλους τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους.

«Τρώμε όλοι μαζί για να ευχηθούμε καλή χρονιά και να τους πούμε ένα ευχαριστώ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε» εξήγησε και μετέφερε, τέλος, το μήνυμά του ότι άλλωστε «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά».

Σχετικά Άρθρα