Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Θλίψη! Στην “γειτονιά των αγγέλων” ο 53χρονος Τάσος Κιουτσίκης 

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την οδύνη και τη θλίψη μας για την απώλεια του Τάσου Κιουτσίκη – Ένας ιδιαίτερα αγαπημένος συμπολίτης μας, φίλος,  συμμαθητής και κυρίως ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε για πάντα από κοντά μας και άφησε πίσω του συντετριμμένους συγγενείς και φίλους

Θα κρατήσουμε πάντα στη σκέψη μας και στην ψυχή μας την καλοσύνη του, την ηρεμία του και την ανθρωπιά του!

Έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατο αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή.  Από το πρωί της Κυριακής που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση , φίλοι και συμμαθητές του Τάσου Κιουτσίκη έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα  οδύνης πένθους και θλίψης για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου που θα αφήσει πίσω του ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.  

Συλλυπητήριο μήνυμα Πολιτιστικού Συλλόγου Διομήδειας Ξάνθης

“…Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του αγαπητού μας Τάσου. Τον Τάσο τον γνωρίζαμε τελευταία και μας έκανε εντύπωση το ζήλος και η δοτικοτητα του προς το σύλλογο, στην μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού 2023.Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους και συγγενείς του και ευχόμαστε η μνήμη του να είναι αιώνια…”

Το τελευταίο αντίο στον δικό τους Τάσο  είπαν συγγενείς και φίλοι την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Διομήδειας Ξάνθης.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά  μας στην οικογένειά του .

Σχετικά Άρθρα