ΠολιτισμόςΤελευταία Νέα

Μαθητές του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κιμμερίων επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου το  Δημοτικό Ραδιόφωνο
Ξάνθης με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές  του 1ου Μειονοτικού
Δημοτικού Σχολείου Κιμμερίων, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ιρφάν Ουτουζμπίρ, τον υποδιευθυντή κ. Κώστα Παπαδόπουλο και από τους δασκάλους τους.

Την αρχή έκαναν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και αφού συστήθηκαν στους ακροατές και έστειλαν μία ζεστή καλημέρα επιφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη ερμηνεύοντας ζωντανά στο στούντιο του Ραδιοφώνου, δύο τραγούδια, «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο», και «Ελάτε παιδιά να κάνουμε σημαία μας την ειρήνη», στέλνοντας μηνύματα ειρήνης και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Ακολούθησαν οι μικροί μας φίλοι, οι μαθήτριες και οι μαθητές από την πρώτη και την δευτέρα τάξη του σχολείου, που έστειλαν με τον δικό τους ξεχωριστό, τραγουδιστό τρόπο την καλημέρα τους και τραγούδησαν με τις γλυκές παιδικές φωνές «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τα παιδιά της τρίτης και τετάρτης τάξης, τα οποία ευχήθηκαν με μία δυνατή και ζωηρή φωνή καλημέρα σε όλους και έστειλαν τις ευχές τους στις οικογένειες τους και σε όλους τους Ξανθιώτες/σες.

Ακούστε τα παιδιά.

Παρουσίαση: Κυριακή Οικονόμου

Σύνταξη κειμένου: Παναγιώτα Κουτσομιχάλη

Μοντάζ-Επιμέλεια: Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου

Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα