ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

ΘΛΕ 2024 : Η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα performer Νίνα Μαζάνη θα παρουσιάσει την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης!

Η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα performer και τραγουδίστρια θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της και στην παρουσίαση – Η Νίνα Μαζάνη θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του τριημέρου, ήτοι κλήρωση της παρέλασης – βραδινή παρέλαση, παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης της 17ης Μαρτίου 2024 για την ΕΡΤ3.!

Με σταθερά βήματα η Ξανθιώτισσα Νίνα Μαζάνη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια  να κάνει αισθητή την παρουσία της στον καλλιτεχνικό χώρο –  Φέτος θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια  του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Ξάνθης και στα πλαίσια άσκησης των δραστηριοτήτων του θα διοργανώσει τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024, που για φέτος έχουν προγραμματιστεί από 2 έως 18 Μαρτίου 2024.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών η διοίκηση επέλεξε ως παρουσιάστρια της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης την Νίνα Μαζάνη.

Η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του τριημέρου, ήτοι κλήρωση της παρέλασης – βραδινή παρέλαση, παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης της 17ης Μαρτίου 2024 για την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η παρουσία της στην Ξάνθη και στις εκδηλώσεις θα διαρκέσει από 15.03.2024 έως 17.03.2024.

Σχετικά Άρθρα