Τελευταία Νέα

Η φιλανθρωπική επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» έκοψε την πίτα της (φωτογραφίες)

Η φιλανθρωπική επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών νομού Ξάνθης «Η Αγάπη» έκοψε την πίτα της την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2023 στις 6 η ώρα το απόγευμα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωακείμ που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα. Η προεδρεύουσα της επιτροπής Ελένη Κριεζή μιλώντας τους παραβρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την προσφορά τους στην επιτροπή όπως και την κ.Κατερίνα Τοπούζογλου που εκπροσωπεί την εταιρεία Smirdex για την τεράστια οικονομική προσφορά της εταιρίας στην επιτροπή. Το έργο της φιλανθρωπικής επιτροπής «Γυναίκες της Αγάπης» είναι πάρα πολύ μεγάλο για την πόλη της Ξάνθης αφού σε μηνιαία βάση παρέχουνε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για 100 οικογένειες και όχι μόνο.

Χαιρετισμό επίσης την εκδήλωση απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών νομού Ξάνθης «Η Αγάπη» κ. Γιάννης Παπαχρόνης  όπου οποίος και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους για τα χρήματα που παρέχουν στην επιτροπή για το κοινωνικό της έργο. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιμμερίων και αμέσως μετά μουσικό πρόγραμμα με την ‘Ελσα Καριώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ η κ. Βάσω Παυλακάκη,  ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Μανώλη Τσέπελης, η διευθύντρια της ΔΕΔΔΥΕ Κομοτηνής κ.Γεωργία Ανδρέου κι άλλοι.

Δείτε Φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα