Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Εξαιρετική αρχή για τον πολιτισμό της Ξάνθης. Στράτος και Μιχάλης έβαλαν στο παιχνίδι και πολιτιστικούς και λαογραφικούς συλλόγους

 Θετικές είναι οι αντιδράσεις τον εμπλεκομένων με τον πολιτισμό και τους δύο μεγάλους θεσμούς της Ξάνθης το Καρναβάλι μας και τις γιορτές παλιάς πόλης. Ήδη αυτήν την εβδομάδα ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχάλης Τσέπελης συγκάλεσαν δύο ξεχωριστές συσκέψεις με τους πολιτιστικούς και τους λαογραφικούς συλλόγους της πόλης και προχώρησαν σε υιοθέτηση πολλών νέων προτάσεων που θα αναβαθμίσουν το Καρναβάλι μας.

Φυσικά φέτος ο χρόνος που απομένει οργανωτικά δεν είναι μεγάλος, αλλά όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός θα υπάρξουν ορισμένες πινελιές που θα διαφοροποιήσουν (μετά από προτάσεις των συλλόγων) τόσο την Λαογραφική Παρέλαση όσο και το τελευταίο τριήμερο με την Μεγάλη Βραδινή και την Κεντρική Καρναβαλική παρέλαση.

Η Ξάνθη άλλαξε ρότα από την 1 Ιανουαρίου και μια νέα ομάδα παιδιών ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου. Θα πρέπει να τους δοθεί χρόνος ώστε να προσπαθήσουν να οργανώσουν στην αρχή και στην συνέχεια να υλοποιήσουν τις ιδέες τους για την πόλη.

Σχετικά Άρθρα