Κύριο ΘέμαΛάσπηΤελευταία Νέα

Να σωπάσουν όλοι. Τώρα έχουμε Δήμαρχο τον Στράτο Κοντό (Αφήστε τον, να δουλέψει για την πόλη)

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους και ήδη έχει αναλάβει η νέα διοίκηση στον Δήμο Ξάνθης. Ένα νεαρό παιδί, φιλόδοξο, κατέβηκε απέναντι σε όλους και κέρδισε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ξανθιωτών. Έφτιαξε μια ομάδα από 40άριδες, νέα παιδιά και θα προσπαθήσει τα επόμενα 5 χρόνια να κάνει πράγματα για την πόλη μας.

Επειδή τα τελευταία χρόνια, περίσσεψαν οι τοξικοί και επειδή βλέπω ότι ήδη άρχισαν να μουρμουράνε, θα συμβούλευα όλους να είναι υπομονετικοί. Οι αλλαγές θέλουν χρόνο για να γίνουν.

Η πόλη επέλεξε κάτι νέο. Θα πρέπει σε αυτό το νέο να δώσουμε ΧΡΟΝΟ ώστε να αρχίζει να αποδίδει το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους τα νέα παιδιά που θα μας διοικήσουν.

Για έξι μήνες – ένα χρόνο, θα πρέπει όλοι να περιμένουμε με υπομονή, και κυρίως χωρίς τοξικότητα και σχολιασμούς στα social media για την νέα δημοτική αρχή.

Στο παρελθόν η πόλη έχει κάνει τεράστια λάθη «καθοδηγούμενη» από την τοξικότητα ορισμένων. Ας σταματήσουμε εδώ και ας δώσουμε ΧΡΟΝΟ στον ΝΕΟ Δήμαρχο της Ξάνθης τον Στράτο Κοντό και την ομάδα του.

Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα