ΚοινωνίαΜουσικήΤελευταία Νέα

Σήμερα η ταφή του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Σήμερα Τετάρτη 27/12/2023 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην Εκκλησία του χωριού και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, καθώς αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του. Χθες ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα και η κηδεία όπου χιλιάδες θαυμαστές, φίλοι και συνάδελφοι του βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσουν..

Στην κηδεία του καθ’ όλη την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τιμής Ένεκεν, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Πραγματικότητα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο και πέθανε το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα