ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Μαγικό Ξάνθης: Τίμησαν τους βραβευθέντες τρεις  Ξανθιώτες της διοργάνωσης “Αγρότης της Χρονιάς 2023” 

Σε μία λιτή αλλά ουσιαστική εκδήλωση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης  στο κτίριο του Κοινωνικού Κέντρου στο Μαγικό Ξάνθης, ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης , τα Θερμοκήπια Θράκης  και το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” ευχαρίστησαν τους τρεις  Ξανθιώτες  που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση  “Αγρότης της Χρονιάς 2023”  και πιο συγκεκριμένα την κ. Ζουμπούλ Ζουφλιέ από το Άλμα, την κ. Αγγελική Γανίδου από τη Λεύκη και τον κ. Μιχάλη Κυριακίδη από τον Πετεινό. 

Τίμησαν τους βραβευθέντες διότι απέδειξαν την αξιοσύνη και την επιχειρηματικότητά τους στη σύγχρονη αγροτοκτηνοτροφία, σε δύσκολες συγκυρίες και τους πρόσφεραν χρηματικές επιταγές που αντιστοιχούν σε αγορές προϊόντων από τον Όμιλο “Πλαστικά Θράκης”. Παράλληλα τους ευχαρίστησαν   γιατί δικαίωσαν την προσπάθεια που έγινε από τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης, ώστε να πεισθούν οι διοργανωτές των βραβείων του ΑΓΡΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, πως  τα φετινά βραβεία έπρεπε να φιλοξενηθούν στην Ξάνθη, κάτι που επετεύχθη με μεγάλη επιτυχία.

Θανάσης Ξυνίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”: “… Μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους και  τους ευχαριστούμε…!” Ο κ. Ξυνίδης επεσήμανε την προσπάθεια του Ομίλου των  Πλαστικών Θράκης ώστε να πεισθούν οι διοργανωτές των βραβείων  του ΑΓΡΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ότι άξιζε η εν λόγω διοργάνωση να φιλοξενηθεί  στην Ξάνθη και εκ του αποτελέσματος   αποδείχθηκε πως είχαν απόλυτο δίκιο αφού η όλη προσπάθεια  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  από καρδιάς τους βραβευθέντες Ξανθιώτες που απέδειξαν μέσω των διακρίσεων που έλαβαν  πως  η “ψυχή” της επιχειρηματικότητας στον  αγροτοκτηνοτροφικό τομέα της περιοχής μας μπορεί να δίνει το παράδειγμα στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας.

Μιχάλης Κυριακίδης, Ζωοτέχνης- Κτηνοτρόφος  Πετεινός Ξάνθης : “…Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και βλέπω ότι ο κόπος μου και οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται και είναι ένα κίνητρο για μένα να συνεχίσω πιο δυναμικά την ενασχόλησή μου στον τομέα της κτηνοτροφίας..”

Αγγελική Γανίδου, αγρότισσα από τη Λεύκη Ξάνθης : ¨…Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη και ευχαριστώ τον Όμιλο των Πλαστικών Θράκης που με τίμησε και σήμερα –  Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο που αποδίδει τους καρπούς των κόπων μας αν και “Τα αγαθά κόποις κτώνται”..”  

 Ζουμπούλ Ζουφλιέ, καλλιεργήτρια καπνού από το Άλμα Ξάνθης : “…Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο  περήφανη  – Ασχολούμαι με την  καλλιέργεια του καπνού από 12 χρονών  και η επιβράβευση του αγώνα μου, μου δίνει δύναμη να  συνεχίσω ..”

Σχετικά Άρθρα