Τελευταία ΝέαΤεχνολογία

Η Lidl Ελλάς στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτά τα Χριστούγεννα

Για 11η συνεχή χρονιά, ενισχύει το πλέγμα στήριξης και προστασίας για τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας και χαρίζει χαμόγελα στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Από τις 11έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας LidlPlus, η Lidl Ελλάς προσφέρει 0,10€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη στήριξη του προγράμματος «Δημιουργική απασχόληση για νοσηλευόμενα παιδιά», που υλοποιείται σε έξι νοσοκομεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη &Αγλαΐας Κυριακού», στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Από την αρχή του προγράμματος έως σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει υποστηρίξει 85.959 παιδιά που νοσηλεύτηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Εδώ και πλέον 11 χρόνια, η LidlΕλλάς αποτελεί διαχρονικό συνοδοιπόρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας προσφέρει πάνω από 1,2 εκ. ευρώ για την ενίσχυση ευάλωτων παιδιών και οικογενειών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:

  • Από το 2015, έχει διαθέσει ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.
  • Έκτοτε, καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία καθημερινά επισκέπτονταικαταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.
  • Από τον Μάιο του 2021, έχει παραχωρήσει δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Πρεσβευτής της χριστουγεννιάτικης ενέργειας είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, ως κοινωνός του μηνύματος της Lidl Ελλάς, καλεί το κοινό να συμμετέχει και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

Για τη Lidl Ελλάς, η φροντίδα των παιδιών αποτελεί σταθερή προτεραιότητα και το αποδεικνύει μέσα από πολυάριθμες πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας. Μέσω της συνεργασίας της με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η εταιρεία προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plusδωρεάν από το AppStore, το GooglePlay ή το HuaweiAppGallery και να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Σκανάρετε και εσείς την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus για καλό σκοπό και γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

Σχετικά Άρθρα