ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

ΠΕ Ξάνθης : Σε εγρήγορση ο μηχανισμός Πολιτικής  Προστασίας λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων

Αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου όπως στη συνοριακή διάβαση του Αγίου Κωνσταντίνου και στο δρόμο των Θερμών

Στη δίνη έντονων καιρικών φαινομένων βρίσκεται η Θράκη από το απόγευμα της Παρασκευής με αποτέλεσμα να σημειώνονται διακοπές ρεύματος και να χρειάζεται η παρέμβαση συνεργείων για την απομάκρυνση πεσμένων δέντρων και κλαδιών  λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.  

Επίσης η χιονόπτωση είναι έντονη στην ορεινή περιοχή με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου όπως στη συνοριακή διάβαση του Αγίου Κωνσταντίνου και στο δρόμο των Θερμών.

Κώστας Κουρτίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης : Δύσκολος καιρός αλλά και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης “…Δύσκολος καιρός αλλά και αποτελεσματικές υπηρεσίες.  Η ΔΕΔΗΕ αποκαθιστά συνεχώς βλάβες. Οι Τεχνικές μας υπηρεσίες απομακρύνουν συνέχεια πεσμένα δέντρα και κλαδιά. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στη συνοριακή διάβαση του Αγίου Κωνσταντίνου και στο δρόμο των Θερμών όπου χρειάζονται αλυσίδες.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΔΕΔΗΕ, των Τεχνικών μας Υπηρεσιών, του Δημοτικούς Υπαλλήλους και Αιρετούς, τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες μας για τις συνεχείς προσπάθειές τους…”

Σχετικά Άρθρα