ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Παρά το κρύο χιλιάδες Ξανθιώτες συμμετείχαν στην Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (fotos-video)

Παρά το έντονο κρύο δεν πτόησε πολλούς Ξανθιώτες αλλά και επισκέπτες να βρεθούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και να απολαύσουν την Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση, την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης αλλά και την συναυλία των Αδερφών Κακοσαίου!

Όλα ξεκίνησαν στις 6 η ώρα το απόγευμα με πολλά σχολεία, πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και ποδηλάτες, ζογκλέρ την Μίνι και το Μίκυ Μάους να παρελαύνουν από την πλατεία Ελευθερίας προς την Κεντρική Πλατεία. Αμέσως μετά ακολούθησε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης συνοδευόμενη από φαντασμαγορικά βεγγαλικά και την μεγάλη συναυλία των Αδερφών Κακοσαίου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης δήλωσε τα εξής: “Συγχαρητήρια στον  πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού της Δήμου Ξάνθης για την άψογή διοργάνωση αλλά και σε όλους τους συνεργάτες. Ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ξάνθης μας μαζί με τα μέλη της χορωδίας του Παραρτήματος ΑμεΑ, τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας που κατέκλυσαν την πλατεία Δημοκρατίας! Νωρίτερα, από την πλατεία Ελευθερίας πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, με τη συμμετοχή του αγαπημένου πρωταγωνιστή των παιδιών, του Άη Βασίλη! Μια χαρούμενη πομπή μικρών και μεγάλων που έστειλε το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, από εδώ, από την Ξάνθη μας σε όλον τον κόσμο!!! Εύχομαι αυτές οι μέρες είναι ξένοιαστες, ιδιαίτερα για τα παιδιά! Να είναι πλημμυρισμένες από το άγιο φως των Χριστουγέννων για όλους μας! Χρόνια πολλά, συμπολίτες μου! Με υγεία, αισιοδοξία και ομοψυχία”!!!

Σχετικά Άρθρα