ΑθλητικάΤελευταία Νέα

ΑΟΞ: Ένταξη των ακαδημιών στις ακαδημίες ΟΠΑΠ

 Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει στους φιλάθλους μας και κυρίως στα μέλη των ακαδημιών μας πως ο οργανισμός ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρεία ΟΠΑΠ εντάσσεται στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

 Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων μας, το επίπεδο των προπονητών μας αλλά και των προπονητικών μονάδων , τις υποστηρικτικές υποδομές , τον τρόπο λειτουργίας μας αλλά και τη φιλοσοφία του συλλόγου, η ακαδημία μας επιλέχθηκε ώστε να ενταχθεί σε ένα πολυσύνθετο αναπτυξιακό πρόγραμμα. 

 Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα – για τα ελληνικά δεδομένα – Εταιρικής Υπευθυνότητας που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

 Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

 Είμαστε υπερήφανοι που θα αποτελέσουμε μέλη αυτής της προσπάθειας και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που αυτή διαδραματίζεται παράλληλα με την ιστορική επανεκκίνηση του συλλόγου μας. 

 Ο ΑΟΞ είναι εδώ και είμαστε χαρούμενοι που μικροί και μεγάλοι προσεγγίζουμε το μέλλον της Ξάνθης μας με κινητήριο μοχλό την αγάπη μας για τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, έχοντας στο κάδρο μας το σήμα του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα