ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

Συνεργασία Β. Σ. Καρούλιας με ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. και ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε.

Σε συνεργασία για διανομή στην Ελληνική αγορά, προχωρούν η Β.Σ. Καρούλιας Α.Ε. καιη ΚΛΙΑΦΑΣΑ.Ε. και ΔΟΥΜΠΙΑΑ.Ε. για τα προϊόντα των αναψυκτικών και χυμών της Οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ και του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΔΟΥΜΠΙΑ.

H εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε.από το 1926 έως και σήμερα, συνδυάζει την ποιότητα και τη γεύση σε όλα της τα προϊόντα. Ξεκίνησε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση και καθώς αναπτύσσεται, συνεχίζει να διατηρεί τις αξίες της και να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους που συνεργάζεται καθημερινά. Με βασική προτεραιότητα την προσφορά ποιοτικών, γευστικών και ασφαλών προϊόντων προς τους καταναλωτές η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ επένδυσε στον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να προσφέρει τα πρώτα και μόνα αναψυκτικά στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ. 

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ , πηγάζει από την ομώνυμη πηγή, μια από τις τρείς πηγές φυσικού ανθρακούχου μεταλλικού νερού στην Ελλάδα, όπως η φύση το παρέχει απλόχερα εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Η πηγή Δουμπιά, βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων, περιτριγυρισμένη από καταπράσινο τοπίο, μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura. Αυτά είναι που προσδίδουν στο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ την αυθεντική, καθαρή και δροσερή του γεύση όπως η φύση μας το χαρίζει απλόχερα.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων, αλκοολούχων ποτών και μπίρας στην Ελλάδα, διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Ως εκ τούτου, στοχεύει στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της με μοναδικές, ποιοτικές μάρκες αναψυκτικών και νερού, που έχουν δυνατότητες εξέλιξης στην αγορά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ.Καρούλιαςκ. Χρήστος Αργυρού, δηλώνει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το 2024 με μια δυνατή συνεργασία, με μια από τις πλέον υποσχόμενες εταιρίες αναψυκτικών, χυμών και φυσικού μεταλλικού νερού. Αξιολογούμε πως τα προϊόντα τους είναι πολύ ποιοτικά και έχουν μεγάλες προοπτικές στην Ελληνική αγορά. Ανυπομονούμε για την νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε πρόοδο και ανάπτυξη.»

Ο Γενικός Διευθυντής των εταιρειών ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. και ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε., κ. Θανάσης Κολοβός, δηλώνει « Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία με την Β.Σ. Καρούλιας, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, θα προσφέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις  που χτίζονται σε γερές βάσεις, αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα και είμαστε ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας με την Β.Σ. Καρούλιας, από την νέα χρονιά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπύρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ διακινεί ένα μεγάλο αριθμό από διεθνή και ελληνικά σήματα αλκοολούχων ποτών, καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους, μπύρες, καφέδες και ροφήματα, premium mixers, φυσικούς χυμούς και iceteas.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε.  Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ σε 2 χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής! Ιδρύθηκε το 1926 και από τότε αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Τρίκαλα και όλη τη Θεσσαλία. Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ παράγει γευστικά και ποιοτικά προϊόντα, συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση με την τεχνολογική καινοτομία.

Ο συνδυασμός των καλύτερων πρώτων υλών και του πιο εξελιγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού καθιστούν αυτή τη στιγμή το εργοστάσιο της ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια αναψυκτικών στην Ελλάδα.  Την χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος επενδύσεων  αξίας 18 εκ ευρώ. Οι επενδύσεις αφορούσαν το νέο εργοστάσιο και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την εμφιάλωση σε ασηπτικές μηχανές με στόχο την παραγωγή των πρώτων αναψυκτικών στην Ελλάδα χωρίς συντηρητικά. Βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την ΚΛΙΑΦΑΣ αποτελεί πάντα η υψηλή ποιότητα  έτσι ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να απολαμβάνουν γευστικά και ποιοτικά προϊόντα και πάνω από όλα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο αποτελείται από μια ολοκληρωμένη σειρά αναψυκτικών σε συσκευασίες PET ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ (Λεμονάδα, Πορτοκαλάδα, Βυσσινάδα, Πορτοκαλάδα Χωρίς ανθρακικό) αλλά και σειρά αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη χωρίς θερμίδες αλλά με την ίδια μοναδική γεύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε.  Περιτριγυρισμένη  από το καταπράσινο τοπίο, την πυκνή βλάστηση, μέσα σε περιβάλλον παρθένο και καθαρό, βρίσκεται η πηγή Δουμπιά, μόλις 2,5 χλμ. μακριά από το ομώνυμο χωριό στη Χαλκιδική, σε υψόμετρο 400 μέτρων μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura. Έτσι το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ αποκτά τα χαρακτηριστικά του από την ποιότητα του περιβάλλοντος που το γεννά.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ κυκλοφορεί σε συσκευασίες γυάλινες στην κλασική γεύση αλλά και στις μοναδικές γεύσεις Λεμόνι, Μαστίχα και Περγαμόντο μετατρέποντας την  απόλαυση του νερού σε  εμπειρία γεύσης.

www.karoulias.gr

www.kliafa.gr

www.doubia.gr

Σχετικά Άρθρα