ΑθλητικάΤελευταία Νέα

7/7 και πρωτοπόρος με διαφορά βαθμολογική ο ΑΟΞ από τον δεύτερο κερδίζοντας σήμερα με σκορ 3-0 τον Άτλα Σελίνου

Nίκη για τον ΑΟΞ , 7/7 και πλέον πρωτοπόρος με διαφορά βαθμολογική από τον δεύτερο κερδίζοντας με σκορ 3-0 τον Άτλα Σελίνου.

Για τον ΑΟΞ ο Χρήστος Μαλαδένης επέλεξε σε σχήμα 4-1-2-3 τους Αραμπατζή κάτω από το τέρμα, στα στόπερ οι Καρακάσης Βαγγέλης και Μοσχίδης, μπακ οι Ανηπαρόπουλος και Κιαχίδης, στα χαφ εξάρι ο Φλώρος και μπροστά του οι Κουτσομιχάλης και Βαγγέλης Μαλαδένης, εξτρέμ οι Μαλαδένης Μιχάλης και Λαζαρίδης με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 9′ πρώτη καλή προσπάθεια επιθετικά και τελείωμα με παράλληλη του Μαλαδένη Βαγγέλη στον Κουτσομιχάλη , προβολή αυτός η μπάλα άουτ. Λίγο πιο πριν ο Μιχάλης Μαλαδένης πήρε ωραία την μπάλα από τον Κουτσομιχάλη, δεν πρόλαβε να τελειώσει την φάση, έβγαλαν σε κόρνερ οι αμυντικοί τελευταία στιγμή.

Στο 15′ σέντρα του Κιαχίδη, ο Μελισσόπουλος πρώτος στην μπάλα πλασάρει και δοκάρι, στην συνέχεια βγάζουν οι αμυντικοί. Στο 16′ σέντρα Κιαχίδη, κοντρόλ Μελισσόπουλου και πάσα, σουτάρει ο Κουτσομιχάλης , σώζουν οι αμυντικοί, σουτάρει ο Λαζαρίδης ψηλοκρεμαστά, ελάχιστα άουτ.

Στο 19′ κίτρινη κάρτα στον Μπράχα του Άτλα. Στο 20′ ο Μοσχίδης με κεφαλιά από κοντά , φοβερή επέμβαση του Τσιργιαννίδη, στην ίδια φάση ο Μοσχίδης κιτρινίστηκε στην συνέχεια της ευκαιρίας ενώ προσπάθησε να σουτάρει, κόντραρε με τον τερματοφύλακα.

Στο 31′ πρώτη σπουδαία φάση για το Σέλινο, έξω από την περιοχή ο Κοκάλας ενήργησε ωραία και σούταρε , ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 32′ συνεργασία εντός περιοχής Μελισσόπουλου , Μαλαδένη Βαγγέλη με τελικό αποδέκτη τον Κουτσομιχάλη που σουτάρει άουτ. Στο 36′ ο Μιχάλης Μαλαδένης πλασάρει από κοντά, βγάζει σωτήρια εκ νέου ο Τσιργιαννίδης.

Στο 43′ κόρνερ του Μελισσόπουλου, η μπάλα στο δοκάρι, δεύτερο για τον ΑΟΞ. Στο 45′ μοναδική φάση, τετ-α-τετ, ο Μελισσόπουλος ασίστ στον Λαζαρίδη, ματ με την εστία αυτός πλασάρει ψηλοκρεμαστά και άουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 46′ μέσα ο Καρακάσης στην θέση του Μιχάλη Μαλαδένη , ο Σπυριδωνίδης αντί του Φλώρου και ο Κιουρτ αντί Μοσχίδη.

Στο 50′ κόρνερ Κιαχίδη, κεφαλιά Σπυριδωνίδη, σουτ του Βαγγέλη Μαλαδένη και 1-0 ο ΑΟΞ, προηγείται από στημένη φάση μετά από ένα ημίχρονο αφόρητης πίεσης στα καρέ του αντιπάλου.

Στο 53′ σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή, κοντράρει και κόρνερ. Στο 55′ καθαρό πέναλτι στον Βαγγέλη Μαλαδένη δεν δίνεται , προβολή από τον Μπράχα του Άτλα Σελίνου στα πόδια του επιθετικού, τίποτα ο διαιτητής αλλά και ο επόπτης που η φάση έγινε μπροστά του. Διαμαρτυρίες έντονες από την ομάδα μας και τον κόσμο της. Ο Μπράχα που είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα από το πρώτο μέρος.

Στο 70′ εξαιρετική πάσα του Κουτσομιχάλη στον Λαζαρίδη, πλασάρει αυτός με ωραίο τρόπο εύστοχα και “γράφει” το 2-0 για τον ΑΟΞ.

Στο 72′ ο Δάγκας μέσα, έξω ο Λαζαρίδης. Στο 73′ ο Μελισσόπουλος από κοντά, μπλοκάρει ο Τσιργιαννίδης.

Στο 82′ ο Σπυριδωνίδης σουτάρει, ψηλά άουτ. Στο 85′ ο Καρακάσης πασάρει στον Δάγκα, αυτός μπαίνει περιοχή “σπάει” για τον Μελισσόπουλο αλλά ανατρέπεται από τον Τσιργιαννίδη και πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος ο Δάγκας στο 86′ και η μπάλα στα δίχτυα, 3-0.

Τέλος αγώνα με μια φάση διαρκείας με Σπυριδωνίδη και Καρακάση Βαγγέλη που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με τέρμα την φάση.

Σχετικά Άρθρα