ΚαβάλαΤελευταία Νέα

29 αυτοκίνητα εκποιεί το Τελωνείο Καβάλας – Τιμές από 500 ευρώ!

Την Τετάρτη 29 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Καβάλας (κεντρικό λιμάνι) θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση 29 οχημάτων.

Όλα μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Προέρχονται δε από τη διαδικασία των κατασχέσεων. Είναι κάτι που έχει ξαναγίνει, με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων ιδιωτών.

Ειδικότερα θα εκποιηθούν 23 ΙΧ κοινοτικής προέλευσης. 5 φορτηγά κοινοτικής προέλευσης και 1 αυτοκινούμενο τροχόσπιτο επίσης κοινοτικής προέλευσης.

Για όλα υπάρχει συγκεκριμένη τιμή εκκίνησης.

Στα ΙΧ τα ποσά ξεκινούν από 500 ευρώ και φθάνουν στις 8.000 ευρώ.

Στα φορτηγά από 1.500 ευρώ έως 3.000 ευρώ. Το τροχόσπιτο έχει τιμή εκκίνησης τις 3.500 ευρώ.

Πρόκειται για οχήματα και βενζίνης και πετρελαίου.

Όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να βλέπουν τα προς εκποίηση οχήματα μέχρι και την παραμονή της ημέρας της διαδικασίας.

Αυτά βρίσκονται στην αποθήκη του Τελωνείου.

Η επίσκεψη θα γίνεται τις εργάσιμες μέρες και τις ώρες 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι. Για να λάβει μέρος κάποιος στη διαδικασία πρέπει να πληρώσει ποσό εγγύησης 300 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, αναφέρει η διακήρυξη, πρέπει να πληρωθούν εγκαίρως.

Μετά την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει πρακτικό ανακήρυξης του σε πλειοδότη και να πληρώσει την προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% επί της τιμής πλειοδοσίας. Όλα τα αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις. Χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν.

Στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει αναρτηθεί το πλήρες κείμενο της διακήρυξης. Περιλαμβάνονται κι άλλες πληροφορίες για τη διαδικασία, περιγραφή των οχημάτων κτλ.

Σχετικά Άρθρα