Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Εορτασμός του Ενόπλων Δυνάμεων στην Ξάνθη (Φωτογραφίες)

Η 21η Νοεμβρίου αποτελεί μια ιδιαιτέρως σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Είναι η γιορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ενώ κάθε χρόνο με απόφαση της ελληνικού κράτους, καθιερώθηκε και ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.

Την καθιερωμένη Δοξολογία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων τέλεσε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρος (ο οποίος είναι καλεσμένος της Μητρόπολης Ξάνθης για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ξάνθη). Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία κ.Χατζηνικολάου Ιορδάνης

Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων της πόλης μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν στεφάνια ο Στρατηγός του ΔΣΣ Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσεήν Ζεμπέκ , ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης,  ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου καθώς  και ανώτατοι εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος.

Χρόνια πολλά!

Σχετικά Άρθρα