ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Στην Ξάνθη η Σοφία Ζαχαράκη για να στηρίξει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου! (βίντεο)

Τι δήλωσαν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη και  ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μέτιος

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας  κ. Σοφία Ζαχαράκη βρέθηκε στην Ξάνθη την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και η επίσκεψή της καταδεικνύει  τη στήριξη του Κόμματος της ΝΔ και της κυβέρνησης στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου που βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, απέναντι στον Χριστόδουλο Τοψίδη για τη διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η κ. Ζαχαράκη συνοδευόμενη  από τον  Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο  Μέτιο και τον  Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Κουρτίδη,  επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόνοιας και  όπως τόνισε σε δηλώσεις της αμέσως μετά “…είναι μία πολύ σημαντική δομή για τους συμπολίτες μας με αναπηρία,  όπου το θέμα της ουσιαστικής αλληλεγγύης γίνεται πράξη…” 

Χρήστος Μέτιος, Περιφερειάρχης ΑΜΘ : Ο τομέας της κοινωνικής πολιτικής είναι ένας από τους βασικούς άξονες του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας – Όλες οι σωστές πολιτικές και οι δράσεις που υλοποιήθηκαν θα συνεχιστούν αλλά θα υλοποιηθούν και νέες

Ο κ. Μέτιος στα πλαίσια των δηλώσεων του αφού αναφέρθηκε  στο τομέα της κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας ΑΜΘ,  στις δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ  και σε όσες έχουν δρομολογηθεί, μίλησε για την αγαστή συνεργασία του με  την κ. Σοφία Ζαχαράκη  και τέλος ζήτησε από τους πολίτες να αξιολογήσουν  με προσοχή τα στελέχη και τον επικεφαλής  της κάθε παράταξης καθώς και το πρόγραμμα και  τις προτάσεις που έχουν καταθέσει.

Σοφία Ζαχαράκη,  Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας : Η ζωή μας είναι οι επιλογές και είναι εξαιρετικά σημαντικό τη δεύτερη Κυριακή ο κόσμος να συγκρίνει προγράμματα, να συγκρίνει αποτελεσματικότητα και προθέσεις και στη συνέχεια να επιλέξει.

Η κ,. Ζαχαράκη αρχικά ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες που στήριξαν τις γυναίκες και τους άνδρες και την άξια εκπροσώπηση του συνδυασμού που ηγείται ο Χρήστος Μέτιος στην Περιφέρεια ΑΜΘ  και δήλωσε εντυπωσιασμένη από το επίπεδο των ανθρώπων που στελέχωσαν και πλαισίωσαν αυτήν την προσπάθεια. Επίσης μίλησε για την επίσκεψή της στο Κέντρο Πρόνοιας όπου τη συνόδευσαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος  Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Κουρτίδης και τόνισε πως είναι μία πολύ σημαντική δομή για τους συμπολίτες μας με αναπηρία,  όπου το θέμα της ουσιαστικής αλληλεγγύης γίνεται πράξη.

“…Η ζωή μας είναι οι επιλογές και είναι εξαιρετικά σημαντικό τη δεύτερη Κυριακή ο κόσμος να συγκρίνει προγράμματα, να συγκρίνει αποτελεσματικότητα και προθέσεις και στη συνέχεια να επιλέξει..” , κατέληξε η κ. Ζαχαράκη.

Σχετικά Άρθρα