ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς

Σε έναν χώρο με φίλους και συνεργάτες βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Τσέπελης, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του «Δύναμη για το Αύριο».

Στη δημοτική αγορά, μετά τις 3 το μεσημέρι συναντήθηκε με τους επαγγελματίες και είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της επαγγελματικής δραστηριότητας, εντός του νεοκλασικού και διατηρητέου κτιρίου που στεγάζει την Αγορά.

Ο Μανώλης Τσέπελης ανακοίνωσε ότι η αναμόρφωσή του βρίσκεται σε προτεραιότητα κι έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης, το οποίο και ενέκρινε η Περιφέρεια ΑΜΘ, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι το κτήριο θα αναπαλαιωθεί, με στόχο την ανάδειξή του ως χώρος οικονομικής δραστηριότητας που θα λειτουργεί εύρυθμα και ταυτόχρονα, θα αποτελεί πόλο έλξης για την τοπική κοινωνία, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε ότι οι ενέργειες για τη συντήρηση των χώρων έχουν δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα