Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Βούλιαξαν τα Κιμμέρια!!! Η ΝΙΚΗ για τον Τσέπελη στις εκλογές της Κυριακής επισφραγίστηκε στα Κιμμέρια

Πλήθος κόσμου και ένας παλμός αγωνιστικότητας και ενθουσιασμού χαρακτήρισαν τη χθεσινή συγκέντρωση του Δημάρχου Ξάνθης και εκ νέου υποψήφιου Μανώλη Τσέπελη, στα Κιμμέρια.

Μια προεκλογική συγκέντρωση που «έδειξε» το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και επικύρωσε τη μεγάλη αποδοχή του Μανώλη Τσέπελη από τους πολίτες της Ξάνθης.

Στην ομιλία του, που έγινε κάτω από συνεχή και παρατεταμένα χειροκροτήματα, ο Μανώλης Τσέπελης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που υλοποίησε η δημοτική αρχή για τη Δημοτική Ενότητα, δίνοντας έμφαση στην κατασκευή της Πεζογέφυρας, αλλά και τη δημοπράτηση των 14 χιλιομέτρων ορεινού και δύσκολου οδικού τμήματος, το γνωστό σε όλους «Λιβάδι» -δύο έργα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών- αλλά και σε επιμέρους πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Μίλησε για τον συνολικό σχεδιασμό της διοίκησης, με βασικές παραμέτρους τα έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν, στην πόλη και τους οικισμούς.

Υπογράμμισε τον… όγκο μελετών που, για πρώτη φορά ο Δήμος Ξάνθης διαθέτει, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, με τις οποίες η δημοτική αρχή επικυρώνει όχι μόνον την επανεκκίνηση του Δήμου μας, αλλά και την αναπτυξιακή του προοπτική σε βάθος 15ετίας.

Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΛεβέντΧασάν Καρά Οσμάν και έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που έλκουν καταγωγή από τα Κιμμέρια.

Σχετικά Άρθρα