ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μία διαφορετική συνέντευξη του Κώστα Κουρτίδη στον Σταύρο Καρυπίδη (Βίντεο)

Ένας αυτοδιοικητικός που απέδειξε με την μέχρι τώρα πορεία του ότι ακούει με προσοχή τα προβλήματα των πολιτών,  έχει πάντα  καλοπροαίρετη στάση απέναντί τους, είναι  προσιτός, πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον καθένα, συναινετικός  συγκαταβατικός αλλά παράλληλα δυναμικός και κυρίως αληθινός.

Ο κ. Κουρτίδης μιλά στον Σταύρο Καρυπίδη και στην xanthinews.gr  για το πως ξεκίνησε η πορεία του στην πολιτική, η γρήγορη και χωρίς δεύτερη σκέψη  θετική απάντησή του στην πρόταση του Χρήστου Μέτιου  και η δημιουργική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους  ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί  και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους με αποτέλεσμα να  εργάζονται αρμονικά  και να παράγουν έργο.

Στο ερώτημα του Σταυρου Καρυπίδη για τα πράγματα  που δεν έγιναν μέχρι τώρα και  θα έπρεπε να έχουν  γίνει,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Ξάνθης απαντά πως  πολλά δεν έγιναν τα οποία όμως πλέον έχουν δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ερωτώμενος για τις σχέσεις του με τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης απάντησε με ειλικρίνεια πως  η σχέση του  είναι καθαρά  θεσμική .  “…Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην επικοινωνία μου και στη συνεργασία μου μαζί τους ..” σημείωσε.  

Επιδιώκω την ψήφο του ξανθιώτικου λαού για να γίνει πιο δυνατή η Ξάνθη και να μπορούμε να απαιτούμε περισσότερα 

“…Η πολιτική είναι για την Αθήνα. Εμείς εδώ πρέπει να συμπλέουμε μαζί για να καταφέρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την περιοχή μας ..” κατέληξε ο κ. Κουρτίδης.

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/211026191843817/

Σχετικά Άρθρα