Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

 Κώστας Κουρτίδης – Μία ήρεμη δύναμη  στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης / 19 παραγωγικοί και δημιουργικοί μήνες (Βίντεο)

Μία αυτοδιοικητική πορεία που χαρακτηρίζεται από συντονισμένη δουλειά, αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας

Ο κ. Κουρτίδης, σ’ έναν σύντομο απολογισμό των έργων και της προσφοράς του, υπηρετώντας με ευθύνη και συνέπεια  τον Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, μιλά για τα έργα και τις δράσεις που ολοκληρώθηκαν και δρομολογήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και στα οποία ο ίδιος  διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο.

Με τη στήριξη των συμπολιτών του που πίστεψαν από την αρχή στις ικανότητές του και φυσικά  των συνεργατών του, ολοκληρώνει με θετικό πρόσημο τη θητεία του αφού η αυτοδιοικητική του πορεία χαρακτηρίζεται από συντονισμένη δουλειά, αίσθημα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Κώστας Κουρτίδης … μία ήρεμη δύναμη  στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης …19 παραγωγικοί και δημιουργικοί μήνες

Ο κ. Κουρτίδης αναφέρθηκε αρχικά σε όλες τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε εμβληματικά κτίρια της περιοχής ευθύνης της ΠΕ Ξάνθης που αποκαταστάθηκαν, καθαρίστηκαν και που δόθηκαν ή θα δοθούν προς χρήση το επόμενο χρονικό διάστημα και αμέσως μετά ενημέρωσε για την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την οργάνωση των υπηρεσιών  της ΠΕ Ξάνθης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο έργο του αρδευτικού και της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής μας, στην επιτυχία  του ανοίγματος της μεθοριακής διόδου  του Άγιου Κωνσταντίνου  ενώ δήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει και στο άνοιγμα των συνόρων από την περιοχή του Δημαρίου.

Τα ΘΑ είναι προεκλογικά … τα έργα είναι ουσιαστικά

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κουρτίδης  στο θέμα των αναδασμών και στις κινήσεις που έγιναν από πλευράς ΠΕ Ξάνθης ώστε να αμβλυνθούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να προχωρήσει αυτό το έργο πνοής για τους αγρότες της περιοχής του Ερασμίου  και όπως σημείωσε έχουν γίνει οι μελέτες για τον αναδασμό του Κουτσού και του Σελίνου.  Ο κ. Κουρτίδης  δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την  τακτική της αντιπολίτευσης να  “πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα” λέγοντας χαρακτηριστικά πως “…τα ΘΑ είναι προεκλογικά … τα έργα είναι ουσιαστικά..”

Η Ξάνθη θέλουμε να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα – Εκτός από Φάρο Πολιτισμού θέλουμε να κάνουμε το Χατζιδάκειο και Φάρο Χαράς για τα παιδιά μας

Τέλος ο κ. Κουρτίδης μίλησε για τη διαχείριση του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι”  που κατά τη διάρκεια της θητείας του συντηρήθηκε  και πρόσφερε πολλές όμορφες δράσεις και  εκδηλώσεις  πολιτιστικής και πνευματικής ανάτασης ενώ όπως ενημέρωσε ήδη έχει δρομολογηθεί και η περαιτέρω αξιοποίησή του.   

Τι δήλωσε στο XanthiPost.gr

Σχετικά Άρθρα