Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Βούλιαξε η Ξάνθη από την συγκέντρωση του Τσέπελη- Πάνω από 3000 την παρακολούθησαν (φωτογραφίες)

Αν οι συγκεντρώσεις δείχνουν την δυναμική που έχει ένας συνδυασμός και ένας υποψήφιος τότε ο Μανώλης Τσέπελης εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή. Μετά την σημερινή του κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού στο ξενοδοχείο Elisso η οποία ήταν μεγαλειώδης και εντυπωσιακή σε προσέλευση μπορούμε να πούμε ότι ο Τσέπελης ήταν και παραμένει κυρίαρχος του εκλογικού αγώνα.

Με την παρουσία πάνω από 3000 κόσμο μέσα, στο μπαλκόνι και έξω στην αυλή του ξενοδοχείου έγινε πριν από λίγη ώρα η παρουσίαση του συνδυασμού των Δημοτικών και τοπικών συμβουλίων της παράταξης «Δύναμη για το Αύριο». Παράλληλα έγινε και μία μικρή αναφορά στα έργα τα οποία έχουν υλοποιηθεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια από την διοίκηση του Μανώλη Τσέπελη, ενώ αναλύθηκε το πρόγραμμα της νέας πενταετίας

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι εκδήλωση αυτή αναβλήθηκε δύο φορές τη μία φορά για τις φωτιές και την επόμενη φορά για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία. Ο δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στην γυναίκα του Έλλη και στην στήριξη που του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του στο Δήμο Ξάνθης  για την δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Μετά την ομιλία του ακολούθησε η παρουσίαση του συνδυασμού.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα