ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Πλαστικά Θράκης

Συνεχίζουμε τις αιμοδοσίες του μηνός Σεπτεμβρίου όπου τα μέλη της ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζουν να αιμοδοτούν κάνοντας παρουσία στην μεγαλύτερη ομάδα αιμοδοσίας σε εργοστασιακό χώρο, σε αυτό των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ. Σε συνδιοργάνωση λοιπόν με το Σωματείο Εργαζομένων σας καλούμε  στην πεντηκοστή όγδοη (58η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 17:00 στην αίθουσα του σωματείου στο εργοστάσιο του Μαγικού.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Μπορούνε να συμμετάσχουνε αν το επιθυμούνε  και οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος. Μάλιστα ανάλογα με την προσέλευση τα αίματα που θα μαζευτούν θα προσπαθήσουμε να τα στείλουμε για τις ανάγκες μετάγγισης των θαλασσαιμικών πολυμεταγγιζόμενων ατόμων στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Λαρίσης πάντα σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                            Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα