ΕπιστολέςΤελευταία Νέα

Δημήτρης Γκαγκαλίδης: «Ανοιχτή επιστολή»….στον Πολιτισμό της Ξάνθης

Οφείλω να καταθέσω ότι έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, στις Δημοτικές εκλογές. Αναφέρομαι στην υποστήριξη και ανάδειξη του Πολιτισμού στην Ξάνθη. Και τολμώ να πω ότι η υποψηφιότητα μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτό. Αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στον Πολιτισμό.

Να συμμετέχουμε όλοι σε μια «Αντεπίθεση πολιτισμού» . Σας το λέει ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε κάτω απέναντι στην γραφειοκρατία, τα προβλήματα τα εμπόδια. Προκειμένου να φτάσει τον στόχο του. Ποτέ δεν είναι αργά για κάτι καλό στην πόλη μας. Μαζί καταφέραμε η Πινακοθήκη Ξάνθης να ανοίξει τις πόρτες της, εν τέλει επισκευασμένη. Κι έτοιμη για νέα πιο λαμπρή πολιτιστική σελίδα. Με μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης να είναι δίπλα μας.

Οι ιστορικές ξεναγήσεις που ξεκίνησα με το Λύκειο Ελληνίδων πριν χρόνια, καθιερώθηκαν ως μια νέα μορφή, ως άτυπος θεσμός σε φορείς, πρόσωπα, στις «Γιορτές παλιάς πόλης», δίνοντας λόγο και εργασία σε κόσμο. Μέσα από την καθημερινή μου αρθρογραφία σε ΜΜΕ, media, Πανελλήνιες εκπομπές κι ότι άλλο προβάλλει την Ξάνθης μας, ντόπιοι, επισκέπτες, τουρίστες, άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου γνωρίζουν την ιστορία, σημεία, πρόσωπα, διαδρομές κι ότι όμορφο έχουμε στην πόλη.

Τέλος – και είμαι πολύ περήφανος για αυτό- τα «Βήματα της Απελευθέρωσης» στην επέτειο είναι πλέον επίσημος θεσμός της Ξάνθης. Για πάντα. Γίνονται κάθε χρόνο, παραμονή της παρέλασης. Συμμετέχουν και θα τον χαίρονται στο μέλλον τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Για όλα αυτά και για ακόμη περισσότερα που σας εγγυώμαι ότι θα έρθουν, δώστε μια ευκαιρία στον «Πολιτισμό της Ξάνθης». Σ’ έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που ασχολείται ήδη με πάθος και δύναμη γι αυτό. Με σωστά βήματα που γίνονται πράξεις.

Γκαγκαλίδης Δημήτρης

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη

Σχετικά Άρθρα