Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Ενθρόνιση της Ιερής Εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον ΙΝ Αγίου Παντελεήμονος στον Δαφνώνα Ξάνθης (φωτογραφίες)

Την ιερά εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ενθρόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κύριος Παντελεήμων το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στον Δαφνώνα Ξάνθης.

Την Ιερή Εικόνα η οποία είναι η μεγαλύτερη στη βόρεια Ελλάδα 2 Χ 1,5 μέτρα κατά την υποδοχή της από τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ξάνθης συνόδεψε η μπάντα του Δήμου Ξάνθης ενω στην υποδοχή παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την σύζυγό του Έλλη, ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης και πλήθος κόσμου.

Η Ιερή Εικόνα είναι μία δωρεά από την οικογένεια Μιχαήλ και Δέσποινας Σιδηροπούλου, τέκνων και εγγονών, αγιογραφήθηκε από τον Μάριο Σαρρίδη και το προσκυνητάρι διαστάσεων 4,5 Χ 2,5 μέτρα κατασκευάστηκε από Κιρκούση Ιωάννη.

Βοήθεια μας!

Η ανακοινωση του Ναού:

Φέρεται εις γνώσιν του Ευσεβών Χριστιανών ότι από Δευτέρα 11-9-2023 έως Σάββατο 16-9-2023 θ τελείται καθημερινά Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ο Ναός θα παραμένει ανοιχτός από της 7:00 το πρωί έως της 23:00 το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα