Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Μουσταφά Μουσταφά: Η οδική ασφάλεια στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας ΑΜΘ

Συμφώνα με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μουσταφά Μουσταφά  η οδική ασφάλεια θα είναι στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας ΑΜΘ και στην νέα θητεία. Η δήλωση του κ. Μουσταφά έγινε με αφορμή την παρουσίαση της παραπάνω πολιτική της Διοίκησης της ΠΑΜΘ στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας, πολιτική που παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος σε ειδική ημερίδα προ ημερών

Το ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας είναι παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό και η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από τα κράτη-μέλη και από τις Περιφέρειες την εκπόνηση Σχεδίων Οδικής Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον κ. Μουσταφά Μουσταφά για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει εκπονήσει και επικαιροποιεί το δικό της Ολοκληρωμένο Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας, το οποίο χρηματοδοτεί από το ΕΣΠΑ.

ΠΕ Ξάνθης

Κατασκευή γέφυρας και κόμβου στο 8ο χλμ Ξάνθης – Σμίνθης, ενδεικτικός π/υ 8 εκ. €

Κατασκευή κυκλικών κόμβων Μαγγάνων και Αβδήρων, π/υ 1,4 εκ. €

Κατασκευή κυκλικών κόμβων Μάνδρας Μυρωδάτου (ο προϋπολογισμός θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της μελέτης)

Κατασκευή κυκλικών κόμβων στην Εθνική Οδό στην περιοχή του Ζυγού (ο προϋπολογισμός θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της μελέτης)

Βελτίωση των χαρακτηριστικών του δρόμου Ξάνθη – Σταυρούπολη (ο προϋπολογισμός θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της μελέτης)

Επεμβάσεις στην περιοχή κατολίσθησης κοντά στις Άνω Θέρμες (ο προϋπολογισμός θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της μελέτης)

Σχετικά Άρθρα