ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Τον «φυτευτό» δεν τον αγάπησε κανείς!

Η πολιτική σκηνή τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, είναι μία σκηνή η οποία έχει πάρα πολλή «λάσπη», «μαχαιρώματα» και διαπληκτισμούς. Αναμφίβολα οποιοσδήποτε πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι δεδομένο ότι πρόκειται να δεχθεί και από τα τρία, οι πολιτικοί που ξεχωρίζουν όμως, είναι αυτοί που μπορούν να αντιμετωπίσουν κρίσεις, και να βγουν μέσα από αυτές αλώβητοι και ισχυρότεροι.

Στα κοινά υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι, ο κόσμος όμως ας το πούμε λαϊκά «γουστάρει» τους αυτοδημιούργητους, ο κόσμος δεν γουστάρει τους «φυτευτούς». Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι διαθέτοντας χρήματα, δύναμη και επιρροή μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε άνθρωπο θέλουν, φίλο ή συγγενικό τους πρόσωπο, έτσι ώστε αυτός ο άνθρωπος να εκπροσωπήσει τα δικά τους συμφέροντα.

Όταν στην πολιτική σκηνή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, δεν έχουν ιδέα από πολιτική, δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ σταυρό, αυτοί οι άνθρωποι «μαυρίζονται» στις εκλογές από τους ψηφοφόρους. Σε τοπικό επίπεδο δεν μετράνε οι επικοινωνιολόγοι και τα μεγάλα αθηναϊκά γραφεία, με πανάκριβες καμπάνιες , με όμορφα γραφικά κτλ.

Αυτό που μετράει είναι η ανθρώπινη επαφή!. Η πολιτική σκηνή της Ξάνθης, της πόλης μας, είναι μία εξαιρετικά δυναμική σκηνή, με πέντε υποψήφιους δημάρχους και εκατοντάδες δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι είναι υποψήφιοι στις εκλογές. Στις 8 Οκτωβρίου οι ξανθιώτες, καλούνται όπως και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ελλάδας, να επιλέξουν τους τοπικούς τους άρχοντες.

Η επιλογή του κόσμου πάντα γίνεται με κριτήρια, πρώτα απ’ όλα για τους ήδη εκλεγμένους όπου εκεί αξιολογούνται οι προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά και το έργο τους (βλέπε μεγάλα έργα κτλ) , Ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις αξιολογούνται από τους ψηφοφόρους, με βάση την αντιπολίτευση που ασκούν, καθώς και τις προτάσεις που δίνουν στα προβλήματα του τόπου.

Οι πολίτες ψηφίζουν τους πολιτικούς που τους καταλαβαίνουν, τους ανθρώπους που γνωρίζουν χρόνια και εμπιστεύονται ! όχι τους «φυτευτούς» που απλά συμμετέχουν στην πολιτική σαν μαριονέτες ! Ας πάμε λοιπόν όλοι στην κάλπη, και ας επιλέξουμε με προσοχή, τους ανθρώπους που θέλουμε να εκπροσωπούν την πατρίδα μας!.

Σχετικά Άρθρα