Face to FaceΤελευταία Νέα

Προβληματισμός στον συνδυασμό Τσιτιρίδη… υποψήφιος του Κριτσίνη έφερε την «διαφωνία» και αντικαταστάθηκε αντιδήμαρχος

Κι εκεί που τα πράγματα φαινόταν πριν 2 μήνες να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά για τον υν Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, ξαφνικά ένα ρεύμα ανανέωσης και ο Σάκης Κριτσίνης μαζί με τον Δημήτρη Δόντσο έφεραν την ανατροπή, την νέα προοπτική και τις γκρίνιες στο εσωτερικό του συνδυασμού.

Και όταν τα πράγματα στις παρατάξεις δεν πάνε καλά αρχίζει η εσωτερική γκρίνια. Αποκορύφωμα της διαφωνίας για την συγκρότηση του συνδυασμού του Τσιτιρίδη στο δημοτικό διαμέρισμα Αβδήρων, ήταν να ενταχθεί στο αντίπαλο στρατόπεδο (σε αυτό του Κριτσίνη) ο  αδελφός του Αντιδημάρχου κ. Γεωγρακάκη.

Στις 31/8 με την κατάθεση του συνδυασμού του κ. Κριτσίνη και την συμπερίληψη του ονόματος του αδελφού του κ. Γεωργακάκη, έληγε και η θητεία του αδελφού του στον Δήμο Αβδήρων. Μαζί με αυτήν, άλλες δυο θητείες (συνολικά 3) έληγαν την ίδια μέρα.

Ο κ. Γεωργακάκης αντικαταστάθηκε ενώ οι άλλοι δύο αντιδήμαρχοι συνέχισαν με ανανέωση θητείας μέχρι τέλος του χρόνου…  Ο Δήμαρχος Τσιτιρίδης ισχυρίζεται ότι όλα ήταν συμπτωματικά και προγραμματισμένα και ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στην αντικατάσταση… τα συμπεράσματα δικά σας…

σ.ε. Ζήτησα από τον Δήμαρχο την επίσημη απάντησή του για το θέμα, αλλά δεν μου απάντησε…

Σχετικά Άρθρα