ΕπιχειρήσειςΤελευταία Νέα

H Lidl Ελλάς χορηγός της εκδήλωσης «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης» με τον Μανώλη Παπουτσάκη στα CulinaryJourneys του DaiosCove

Υποστήριξε την ξεχωριστήδιοργάνωση παρουσιάζοντας ένα γαστρονομικό ταξίδι αφιερωμένο στον κρητικόντάκο, με πρωταγωνιστές τα προϊόντα της σειράς «Νώμα» και άλλα προσεκτικά διαλεγμένα, ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά από την ελληνική γη.

Η Lidl Ελλάς υποστήριξε τη γαστρονομική εκδήλωση «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης: Ο κρητικός ντάκος» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του γαστρονομικού θεσμού CulinaryJourneys του DaiosCove στην Κρήτη, προσφέροντας προσεκτικά διαλεγμένα, ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά, από την ελληνική γη και θάλασσα, από επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές.

Τα CulinaryJourneys επέστρεψαν για 5η χρονιά στο DaiosCove, ξεδιπλώνοντας μέσα από τις θεματικές τους ένα μωσαϊκό γεύσεων, με καλεσμένους διακεκριμένους σεφ από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής δημιούργησαν τις «Ιστορίες Ελληνικής Γεύσης», ένα διαδραστικό γαστρονομικό ταξίδι με καλεσμένο τον βραβευμένο σεφ Μανώλη Παπουτσάκησερόλο αφηγητή. Ο Μανώλης Παπουτσάκης, ένας από τους πλέον αξιόλογους πρεσβευτές της κρητικής παράδοσης, λάτρης των ποιοτικών ελληνικών τροφίμων, θιασώτης της εποχικής μαγειρικής με τοπικά προϊόντα, παρουσίασε μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στο ταπεινό μα και σπουδαίο έδεσμα της κρητικής κουζίνας, τον ντάκο, στην ιστορία του και στους συμβολισμούς του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σεφ  μίλησε σε εκπροσώπους των μέσων αλλά και σε συνεργάτες της Lidl Ελλάς και του DaiosCove για τη σπουδαία γαστρονομική  κληρονομιά της Κρήτης, ενώ παράλληλα έδειξε σε όλους, με κάθε λεπτομέρεια, πώς φτιάχνεται ένας αυθεντικός κρητικός ντάκος.Οι παρευρισκόμενοι έβαλαν τις ποδιές τους, πειραματίστηκαν με τα παξιμάδια, τη φρέσκια τομάτα, το ελαιόλαδο, το τυρί και τη ρίγανη και έφτιαξαν τον δικό τους κρητικό ντάκο με τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα της σειράς «Νώμα», καθώς και άλλα προϊόντα της Lidl Ελλάς. Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό γεύμα 5 πιάτων με την υπογραφή του ιδίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Taverna, ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του DaiosCove, το οποίο αντλεί έμπνευση από τη γαστρονομική παράδοση του νησιού και την παρουσιάζει με σύγχρονο τρόπο. Ο σεφ του εστιατορίου, η ομάδα του και το προσωπικό συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Για τη Lidl Ελλάςτο νόημα της υγιεινής διατροφής, της εντοπιότηταςκαι της ευζωίας βρίσκεται στην ποιότητα των καθημερινών επιλογών, γι’ αυτό και φροντίζει να εξασφαλίζει με συνεχείς ελέγχους τις πιο ποιοτικές γεύσεις στην καλύτερη τιμή.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

team.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas

Απόαριστερά–δεξιά

Δημήτρης Παπαλεξόπουλος – Γενικός Διευθυντής, Νέες Καθημερινές Εκδόσεις | Γιώργος Μπριλάκης – Γενικός Διευθυντής, DaiosCove| MartinBrandenburger – Πρόεδρος της Διοίκησης, LidlΕλλάς | Βασιλική Αδαμίδου –  Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, LidlΕλλάς| Μανώλης Παπουτσάκης – Σεφ

Σχετικά Άρθρα