Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Εντυπωσιακή η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού του Σάκη Κριτσίνη. (Ξεκίνησε σεμινάρια στους υποψηφίους του)

Με ενθουσιασμό και σε κλίμα ενότητας η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού μας «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων τον κ. Αθανάσιο Κριτσίνη.

Σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έγινε η πρώτη συνάντηση (του πρώτου εκ των 2 γκρούπ) των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού μας και καταγράφηκε η θέληση όλων τους, να αγωνιστούν για τα Άβδηρα μαζί με την βεβαιότητά για την νίκη του συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κριτσίνης ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση τους στον κοινό αγώνα. Στην συνέχεια από τους συνεργάτες του κ. Κριτσίνη έγινε αναλυτική ενημέρωση για την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» μέχρι τις εκλογές, καθώς και για τις βασικές τεχνικές προβλέψεις της προεκλογικής περιόδου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων, η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα στις 8:30 μμ στο κέντρο «Κτήμα Πολιτεία».

Εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει συνάντηση με τους υπόλοιπους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους και την ίδια θεματολογία.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!

Αθανάσιος Κριτσίνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα