ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Η Φαίη Κανάτα υποψήφια με τον Μανώλη Τσέπελη στις εκλογές του Οκτωβρίου

Μια υποψηφιότητα που ενισχύει τις αξιόλογες γυναικείες παρουσίες στον συνδυασμό “Δύναμη για του Αύριο” με επικεφαλής τον Μανώλη Τσέπελη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Η Φωτεινή (Φαίη) Κανάτα  είναι μία νέα, σύγχρονη και δραστήρια γυναίκα, η οποία αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της νέας γενιάς. «Ετοιμοπόλεμη» για το συλλογικό όφελος, με διάθεση για προσφορά και όρεξη για πολλή δουλειά.

Μαία και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικής στον τομέα Ανθρώπινης Αναπαραγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εργάζεται στον χώρο της Υγείας, δίνοντας έμφαση στον προληπτικό έλεγχο, κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

Παράλληλα, είναι Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και στον ΟΑΕΔ Ξάνθης

Με αγάπη στα παιδιά και την οικογένεια, είναι φρεσκοπαντρεμένη με τον χημικό Στέλιο Κερεζίδη, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης.

“Απ’ έξω δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο”

Η ενασχόλησή της με τα κοινά έρχεται να υπογραμμίσει την ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η διαχείριση των αδέσποτων, αλλά και σε τομείς, όπως είναι η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός και ο Τουρισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Θέλω το καλύτερο για τον τόπο μου και είμαι έτοιμη να εργαστώ σκληρά γι’ αυτόν τον σκοπό. Γι’ αυτό και θέτω συνειδητά υποψηφιότητα στις τοπικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, γνωρίζοντας ότι με την έμπειρη και δημιουργική καθοδήγησή του μπορούμε να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα για τον Δήμο μας.

Διαφωνώ με την “τυφλή κριτική”, που χαρακτηρίζει και πολλούς νέους ανθρώπους. Απ’ έξω δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο», επισημαίνει η Φαίη Κανάτα.

Σχετικά Άρθρα