Face to FaceΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Έλεος παιδιά!!! 10 μέρες φωτιά; Στερέψαμε από δικαιολογίες ακούει η Αθήνα; Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο

Αδιάκοπη είναι η μάχη με τις αναζωπυρώσεις για ένατη ημέρα στον Έβρο. Στα χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητα της πυρκαγιάς στον Έβρο, τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν και την περαιτέρω ενίσχυσή τους εφόσον κρίνεται αναγκαίο, τον επιχειρησιακό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην προσπάθεια κατάσβεσης, τη διερεύνηση σε δεύτερο χρόνο των αιτιών εκδήλωσης του καταστροφικού φαινομένου αλλά και στα απαιτούμενα την επομένη της πυρκαγιάς έργα αποκατάστασης, αναφέρθηκε χθες ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις του από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

«Πράγματι μιλάμε για μια πολύ μεγάλη περίμετρο στην οποία ενώθηκαν δύο πυρκαγιές, της Αλεξανδρούπολης και της Δαδιάς και στην οποία περίμετρο επιχειρούν οι δυνάμεις μας» δήλωσε ο κ. Κικίλιας μετά την πτήση που πραγματοποίησε με Super Puma πάνω από την πληγείσα περιοχή.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διαβεβαίωσε πως στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον έλεγχο της πυρκαγιάς και στις επόμενες μέρες θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με εναέριες και επίγειες δυνάμεις παρά το γεγονός όπως είπε ότι επιχειρεί ήδη στον Έβρο ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος, επίγειων και εναέριων.

Ναι αλλά να την σβήσουμε καμιά φορά την φωτιά ε;

Σχετικά Άρθρα