ΚόμματαΤελευταία Νέα

Ο Νίκος Παππάς σε μεγάλη συγκέντρωση του Σύριζα Ξάνθης!!!

Στην αγαπημένη Ξάνθη με συντρόφισσες και συντρόφους, με φίλες και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «για την Παράταξη της Νίκης, για τη νίκη της παράταξης».

Η διαδικασία της 10ης Σεπτεμβρίου πρέπει να γίνει μαζική και πλατιά. Να μη σταματήσουμε δευτερόλεπτο να καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες, τους κεντρώους, τους κεντροαριστερούς, τους μετριοπαθείς και τη νεολαία μας να έρθουν στην κάλπη. Να τους εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει προϋπόθεση συμμετοχής. Έρχονται, γράφονται, ψηφίζουν.

Αυτός ο κόσμος είναι ο πλούτος της παράταξής μας. Είναι η ταυτότητά μας, είναι ο συνδιαμορφωτής του κόμματος των μελών και της αριστερής και προοδευτικής παράταξης που θέλουμε να οικοδομήσουμε και θα οικοδομήσουμε.

Είναι ο κόσμος με τον οποίον συζητάμε, είναι ο κόσμος ενώπιον του οποίου οφείλουμε να κάνουμε ανοιχτά τη συζήτησή μας.

Να μη σταματήσουμε δευτερόλεπτο. Να προχωρήσουμε προς τη νίκη, να νικήσουμε τη δεξιά. Θέλουμε, ξέρουμε, μπορούμε. Το έχουμε ξανακάνει.

Στην ανοιχτή μας συζήτηση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ξάνθης, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο βουλευτής Ροδόπης, Φερχάτ Οζγκιούρ, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης και πρώην υφυπουργός, Στάθης Γιαννακίδης, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης, Γρηγόρης Στογιαννίδης, οι υποψήφιες βουλεύτριες Ξάνθης, Μαρία Τζαμπάζη και Αθηνά Κυνηγοπούλου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος, οι συντονιστές των Ν.Ε. Ξάνθης και Δράμας, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Δημήτρης Καρβούνης, αντίστοιχα, μέλη της Ν.Ε. Ξάνθης, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη του κόμματος. Τοποθέτηση έκανε και ο υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς μου, πρώην βουλευτής – πρώην υπουργός, Άγγελος Τόλκας.

Σχετικά Άρθρα