ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

 Η Πέγκυ Ζήνα απογείωσε το κοινό της στον Δαφνώνα Ξάνθης! (21 φωτογραφίες)

Η Πέγκυ Ζήνα ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της , εντυπωσίασε το κοινό  και αποζημίωσε τους πολίτες που βρέθηκαν στον Δαφνώνα,   με το παραπάνω, εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα από τις πολλές εκατοντάδες κόσμου όλων των ηλικιών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ευχαρίστησε δημοσίως  τους  διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση και ερμήνευσε με την υπεροχή φωνή της τραγούδια που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν, μας ταξιδεύουν . Τραγούδια που αγαπάμε να τραγουδάμε!

Νίκος Ευφραιμίδης , Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνώνα: Με πολύ κόπο και με τη στήριξη όλων και κυρίως του Δήμου Ξάνθης και του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη καταφέραμε να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση δίπλα στον ποταμό Νέστο – Έχει έρθει κόσμος από την Ξάνθη, τη Δράμα αλλά και την Κομοτηνή

Ο κ. Ευφραιμίδης μίλησε με θερμά λόγια για την Πέγκυ Ζήνα και τόνισε πως είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια  η οποία  όπου και να πάει , την ακολουθεί το φανατικό κοινό της  ενώ πρόσθεσε πως στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε ο κόσμος και με το παραπάνω  και κατέκλυσε τον γνωστό χώρο στις όχθες του Νέστου για να απολαύσει την υπέροχη Πέγκυ Ζήνα μέσα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο.

Αξίζει να τονιστεί ότι την όμορφη εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Φανουράκης, Αφεντούλης Τσακιρίδης , Παναγιώτης Αμβροσιάδης καθώς και πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά Άρθρα