ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Χαράλαμπος Αθανασόπουλος, για τις εκλογές στα Άβδηρα: «ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, από αυτή την προσπάθεια» (Κατεβαίνει με Σάκη Κριτσίνη)

ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ Αποφάσισα να θέσω το άτομό μου στην κρίση σας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και εντάχτηκα στον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του Αθανάσιου Κριτσίνη.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Έπρεπε να βάλουμε κατ’ αρχάς σε δεύτερη μοίρα τα όποια προσωπικά μας. Είτε, αυτά έχουν να κάνουν με φιλοδοξίες μας, είτε, με πολιτικά πιστεύω μας. Τελικά, θεωρήσαμε πως αυτά που μας ενώνουν, είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Έτσι, μετά από υποδειγματικό, πολιτισμένο και δημοκρατικό διάλογο, προχωρήσαμε στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δύο διαφορετικών συνδυασμών. Αυτό, ίσως είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην περιοχή μας. Ήδη, εργαζόμαστε από κοινού για την κατάρτιση αναπτυξιακού προγράμματος της περιοχής του Δήμου Αβδήρων. Πιστεύουμε, πως οι δυνατότητες υπάρχουν και είναι πολλές, αρκεί να υπάρχει η φαντασία, η πολιτική βούληση, αλλά προ παντός η θέληση από την πλευρά της Δημοτικής αρχής.

Στην συνέχεια των εξελίξεων θα αναφερόμαστε σε κάθε επί μέρους τομέα, σύμφωνα με το προαναφερόμενο αναπτυξιακό πρόγραμμα. Όμως, για την πραγματοποίηση όλων των οραμάτων μας, θα χρειαστούμε την βοήθεια πρώτιστα του ανθρώπινου παράγοντα. Κυρίως των νέων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας. Αυτούς, δεν έχουμε το δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε και πολύ περισσότερο να τους ξεχάσουμε την επομένη των εκλογών.

Είναι, από τα πιστεύω του επικεφαλής μας και λογικά θεωρεί, πως, οι νέοι είναι οι επόμενοι που θα αναλάβουν τα ηνία.

Με αξιοκρατικά κριτήρια λοιπόν και με βάση τον τομέα γνώσης του καθ’ ενός, θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Είναι, αυτό που λέμε με δύο κουβέντες η «αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού», του Δήμου μας. Πιστεύω, πως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται την προσφορά μου από το χώρο εργασίας μου (ΣΕΠΕΚ), την συνδικαλιστική (Ε.Κ.Ξ.), πολιτική και πολιτιστική μου δράση. Ζητώ την ψήφο όσων πιστεύουν στο άτομό μου, για να θέσω την γνώση και την εμπειρία μου στη διάθεση του συνδυασμού και κατ’ επέκταση του τόπου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, από αυτή την προσπάθεια.

Με τιμή

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Χαράλαμπος Αθανασόπουλος

Σχετικά Άρθρα